2 slaapkamer appartement in Hoenderberg te huur

Referentienummer: 1999 Trai Seru Jongbloed

Huurprijs: Nafl. 950,- excl.

Type: Ongemeubileerd appartement

Beschikbaarheid: Per direct

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1 (incl. toilet) 

Stroom: Zowel 110v als 220v

Extra: Eigen oprit en tuin

2 slaapkamer appartement in Hoenderberg te huur

Hoenderberg ligt aan de oostkant van Curaçao. Eigen is deze wijk, net als bijvoorbeeld Montaña Abou, Beurs, Lang Leven, Montaña Rey, Montaña Rey Noord, Oudewater, Gustavia, Katoentuin en Welgelegen een kleiner wijkje van de grotere buitenwijk Montaña. Montaña heeft haar eigen politiebureau. Hoenderberg kent ook een klein winkelcentrum met de naam Shopping Center 2000. Deze ligt vlakbij dit appartement. Je bent vlot op centrale wegen als de Caracasbaaiweg of de Santa Rosa weg. Vanuit dit appartement is het ongeveer 10 minuten rijden naar het centrum van Willemstad. Je bent dichtbij populaire uitgaansgelegenheden zoals Mambo Beach en Zanzibar.

Dit appartement ligt op de benedenverdieping. De (bovenwoning wordt ook verhuurd. Het is een tweeslaapkamer appartement met 1 badkamer (douche, toilet en wastafel) een ruime keuken en een knusse living. Dit appartement heeft een volledig eigen ingang. Er is parkeergelegenheid voor zeker twee auto’s. Aan de achterkant zit de ingang van het appartement. Je komt binnen in de living. De keuken heeft een 4-pits gasfornuis. De badkamer is tussen de twee slaapkamers in gelegen. Er is een ruime tuin, die volledig omheind is.

Huisdieren zijn in overleg toegestaan. Er is Pagatinu aanwezig. De borg bedraagt 1 maand huur, het appartement is per direct te huur voor minimaal 1 jaar! He

Ben je geïnteresseerd in dit appartement? Bel of app dan snel met +5999 5249199. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 1999 Hoenderberg.

Bij Livinggoed betaal je nooit bemiddelingskosten!

Locatie appartement

Extra foto’s

Woning huren op Curaçao? Bel met +5999 5249199!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!