2 slaapkamer appartement met zwembad te huur Brakkeput Abou

2 slaapkamer appartement met zwembad te huur Brakkeput Abou

 

Referentienummer: 1948

Huurprijs: Nafl. 1.600,- inclusief zwembad- en tuinonderhoud, exclusief water, stroom en internet

Type: Gemeubileerd appartement, bovenverdieping

Beschikbaar: Per direct

Aantal  slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Stroom: zowel 110 als 220 V

2 slaapkamer appartement met zwembad te huur Brakkeput Abou

Dit appartement aan de oostkant van Curacao ligt in Brakkeput Abou. Dit is een luxe woonwijk in de directe omgeving van de Caracasbaai, het Spaanse Water, Jan Thiel en Jan Sofat! Zanzibar, Papagayo, Livingstone en Morena Resort liggen om de hoek. Voor de boodschappen kun je terecht bij de ‘nieuwe AH’ op Curacao. In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden. Wil je surfen of varen? Windsurfing Curacao op het Spaanse Water ligt evenals de jachthaven, dichtbij. Kortom, wil je op een aantrekkelijk plek op Curacao wonen? Bekijk dit appartement!

Dit appartement in Brakkeput Abou bevindt zich in een klein appartementencomplex met zwembad. Momenteel is er 1 appartement op de bovenverdieping vrij. Het terrein kom je op via de elektrische gate, waar je ook je eigen parkeerplek hebt. Vanaf hier loop je naar de ingang van de appartementen, voor de ingang bevindt zich een grote gemeenschappelijke ruimte met onder andere een grote palapa en een toilet, aan de achterkant ligt een zwembad met een bar waar je ’s avonds gezellig kan zitten.

De appartementen zijn gemeubileerd, alles wat je op de foto’s ziet blijft staan. De appartementen zijn bijvoorbeeld voorzien van een koelkast, bedden, meubels en een wasmachine. 

Deze appartementen liggen op een complex met in totaal 4 appartementen. Wil je een appartement bezichtigen? Bel of app dan snel met +5999 5249199. Je kan ook een mail sturen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 1948.

Locatie woning

Extra foto’s

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!