2 slaapkamer appartement te huur in Sunset Heights

2 slaapkamer appartement te huur in Sunset Heights

Referentienummer: 1899

Huurprijs: Nafl. 1400,- per maand inclusief resort fee

Woning: Ongemeubileerd appartement op eerste verdieping

Beschikbaarheid: Per direct

Aantal  slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1 (incl. toilet)

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: Nette bovenwoning met ruim balkon, heerlijk op de wind, veilig omgeving

2 slaapkamer appartement te huur in Sunset Heights

Wil je een bovenwoning huren op Curacao? Zoek je een veilig appartement op Curacao met twee slaapkamers? Wil je het liefst wonen op een centrale plek op Curacao? En staat jouw appartement dan ook nog in een beveiligde (portier, slagboom) woonwijk? Kijk dan eens naar deze nette bovenwoning op Sun Set Heights Curacao! Dit appartementencomplex is afgelopen september opgeleverd. Al hoewel het op het beveiligde park Sun Set Heights ligt, is deze woning nog extra afgesloten middels een elektrisch hekwerk. Kortom, veel veiligheidsmaatregelen zijn getroffen omtrent deze woningen.

Je komt op de parkeerplek middels een elektrisch hekwerk. Vanaf deze kant van het appartement kom je de ruime living / open keuken binnen (circa 50 m²). De keuken is uitgerust met een oven, gasfornuis en een afzuigkap. Het geheel ziet er keurig verzorgd uit.

Er zijn twee slaapkamers, die beide beschikken over een zogenaamde splitunit ‘inverter’ airco. Deze airco’s zijn energiezuinig. De masterbedroom loopt door naar een walk-in closet en deze loopt vervolgens door naar de badkamer. De badkamer bestaat uit een ruime douche, een toilet en een wastafel. Aan de achterzijde van deze woning is een ruim balkon welke heerlijk op de wind ligt. Aan het balkon vindt je het washok waar een elektriciteits- en wateraansluiting aanwezig is.

Wil je deze bovenwoning huren? Deze bovenwoning is erg geschikt voor een klein gezin van 3 of 4 personen. Huisdieren zijn in dit appartement niet toegestaan.

Je kan dit veilige appartement direct huren voor een minimale huurperiode van tenminste 12 maanden! Als je geïnteresseerd bent kun je bellen of appen naar +5999 5249199. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 1899 Sunset Heights.

Locatie

Extra foto’s

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!