3 slaapkamer woning met prachtig uitzicht – Acropolis Montana Abou

3 slaapkamer woning met prachtig uitzicht – Acropolis Montana Abou

 

Referentienummer: 1926 Montana Abou

Huurprijs: Nafl. 2.250,- per maand excl. (verlaagd, was Nafl. 2.550,-)

Type: Vrijstaande woning met prachtig uitzicht

Beschikbaar: Per direct

Aantal  slaapkamers: 3 (met inverter airco)

Aantal badkamers: 2 (incl. toilet)

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: Goede en rustige locatie met prachtig uitzicht en lekker op de wind

3 slaapkamer woning met prachtig uitzicht – Acropolis Montana Abou

 

Montana Abou ligt aan de oostkant van Curaçao. Deze wijk is net als bijvoorbeeld Hoendenberg, Beurs, Lang Leven, Montaña Rey, Montaña Rey Noord, Oudewater, Gustavia, Katoentuin en Welgelegen een kleinere wijk van de grotere buitenwijk Montaña (ook wel Montagne geschreven). Je bent vlot op centrale wegen als de Caracasbaaiweg of de Santa Rosa weg. Vanuit dit huis op Curacao is het ongeveer 10 minuten rijden naar het centrum van Willemstad. Je bent dichtbij populaire uitgaansgelegenheden zoals Mambo Beach en Zanzibar.

Deze woning is gebouwd met het project Acropolis, Acropolis betekent in het Grieks ‘hoogste punt van de stad’. De locatie is top, je hebt hier een geweldig uitzicht en altijd een frisse wind. Daarnaast is de buurt rustig.

De woning kom je binnen via de porch aan de voorzijde van de woning, vanaf hier kan je naar de berging en de ruime living. De living heeft een open keuken met ingebouwde stove, oven en een koelvriescombinatie. De living heeft openslaande deuren naar de tuin. In de tuin kan je heerlijk zitten, er is een leuk zitje met een parasol. Je hebt hier een geweldig uitzicht en je zit altijd lekker op de wind. 

De woning beschikt over drie slaapkamers, die allemaal voorzien zijn van inverter airco’s en plafondventilators. De masterbedroom heeft een badkamer ensuite. De twee andere slaapkamers delen samen een badkamer.

In de tuin staat een schuur met een Europese wasmachine. De gehele woning is voorzien van hekwerk, het terrein is ommuurd en beschikt over een elektrische gate. Huisdieren zijn niet toegestaan. De borg is 1 maand huur.

Wil je deze woning bezichtigen? Bel of app dan snel met 5249199 of mail naar robin@livinggoed.com voor een afspraak. Vergeet niet referentienummer 1926 te vermelden.

Extra foto’s

Locatie woning

 

Op verzoek van de eigenaar plaatsen wij geen locatie van de woning. De woning bekijken zonder afspraak wordt dus niet gewaardeerd.

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!