3 slaapkamer woning te huur in Semikok – Curaçao

3 slaapkamer woning te huur in Semikok – Curaçao

 

Referentienummer: 2017

Huurprijs: Nafl. 1700,-  p.m. excl. 

Type: Ongemeubileerde woning

Beschikbaar: Per 3 november

Aantal  slaapkamers: 3 (met airco)

Aantal badkamers:

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: Zeer nette woning, rustige buurt en centrale ligging!

 

3 slaapkamer woning te huur in Semikok – Curaçao

Op zoek naar een 3 slaapkamer woning in een centrale omgeving op Curaçao? Dan is dit misschien iets voor jou! Deze woning op Curaçao ligt in de wijk Semikok bij de Cas Coraweg en ligt op een ruim terrein. In de directe omgeving vind je supermarkten als de Hyper Mangusa en Centrum Supermarkt op Mahaai. Met de auto ben je in korte tijd in Punda of Otrabanda. Maar ook op Mambo, in Saliña, Zuikertuin, Zeelandia, Promenade, Brievengat, Suffisant of op de Caracasbaaiweg.

Deze woning deelt de oprit en de elektrische gate met 2 appartementen aan de achterzijde. Ondanks deze appartementen heb je voldoende privacy. De woning is ongemeubileerd. De oprit en de parkeerplaats zijn bestraat met klinkers, en hebben een nette uitstraling. Aan de voor en naast de woning kan je een leuk zitje maken. 2 auto’s kunnen kunnen onder de carport geparkeerd worden.

Het terrein is omheind en heeft een elektrische gate. De algemene staat van de woning is zeer netjes te noemen.

Deze woning is zeer geschikt voor een gezin of een stel. Het is per 3 november te huur voor minimaal 1 jaar. De borg bedraagt 1,5 maand huur. Vanaf begin november 

Locatie appartement

Extra foto’s

 

Wilt u dit appartement komen bekijken? Maak direct een afspraak of bel met 5249199! Vergeet niet het referentienummer 2017 te vermelden.

Woning bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!