3 slaapkamer woning Villapark Zuurzak met zwembad te huur

3 slaapkamer woning Villapark Zuurzak met zwembad te huur 

Referentienummer: 2029

Huurprijs: Nafl. 2750,- excl. 

Woning: 3 slaapkamer woning op 24/7 beveiligd park 

Aanvaarding: Per direct

Aantal  slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: 24/7 beveiliging, zwembad, warm water in de badkamers, walk-in closet

3 slaapkamer woning Villapark Zuurzak met zwembad te huur

Villapark Zuurzak is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gevestigde buurt met royale luxe villa’s. Het is een heerlijk rustige buurt. Door de 24-uurs bewaking is het een zeer veilige locatie om te wonen, in welke levensfase u zich dan ook bevind. Kinderen kunnen heerlijk op straat spelen, door de diverse verkeersdrempels wordt er niet hard gereden.
Villapark Zuurzak is ook populair door zijn centrale ligging, alle voorzieningen bevinden zich op slechts enkele minuten rijden. Zuurzak ligt in het gebied Sorsaka dat begrensd wordt door Bottelier aan de ene zijde en Jan Thiel aan de andere zijde.

De woning komt u binnen in de ruime living, vanuit hier kunt u naar de tuin, de half-open keuken met ingebouwd gasfornuis en een koelkast, de 3 slaapkamers en de 2 badkamers. De badkamers beschikken over warm water. Twee slaapkamers beschikken reeds over airconditioning, de derde slaapkamer volgt binnenkort. De derde slaapkamer beschikt over een walk-in closet.

Deze ruime woning, gelegen op dit populaire beveiligde resort Villapark Zuurzak, is per direct beschikbaar. De huurprijs is Nafl. 2750,- per maand exclusief water, stroom en internet/tv. De parkfee is inclusief.

Ziet u zich al helemaal wonen in deze woning met zwembad? Kom de woning dan snel bekijken! Voor meer informatie belt u naar +5999 5249199. Vanuit Nederland kunt u bellen naar 085 027 0037 Mailen is ook mogelijk naar robin@livinggoed.com. Vermeld hierbij referentienummer 2029.

Locatie woning

Extra foto’s

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!