Appartement aan het Spaanse Water – Masbango Beach Resort

Appartement aan het Spaanse Water – Masbango Beach

Referentienummer: 1726

Huurprijs: Nafl. 3700,- p.m.  (ongemeubileerd)

Woonoppervlakte: 160 m2

Woning:  Appartement met aanlegsteiger (ongemeubileerd)

Aanvaarding: In overleg

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: Kleinschalig exclusief resort met 8000 m2 subtropische tuin, zwembad en privé strand

 

Appartement aan het Spaanse Water – Masbango Beach 

Masbango Beach Resort is in 2008 gebouwd en het resort biedt plaats aan in totaal 24 appartementen in een zestal sfeervolle klassieke Caribische gebouwen. Deze zijn gelegen te midden van circa 8.000 m2 subtropische tuinen, met daarin een fraai aangelegd zwembad, heerlijke schaduwterrassen en een sprankelend wit privé strand. Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Het resort is volledig ommuurd, voorzien van een elektronisch toegangshek en er is beveiliging aanwezig van zonsondergang tot zonsopgang.

Dit  appartement is gelegen direct aan het water op de begane grond. Het appartement heeft een eigen aanlegsteiger. Als u het appartement binnenkomt loopt u via de hal naar de woonkamer met open luxe keuken. De keuken is voorzien van een Amerikaanse stijl dubbele deur koelkast, magnetron / oven combinatie en een vaatwasser. Aan de rechterkant van het appartement kom je in een volledige master suite, met een eigen luxe badkamer en walk-in closet. De tweede en derde slaapkamer delen een badkamer en zijn toegankelijk vanuit de hal.

De veranda aan de voorkant ligt direct aan het water waar het uitzicht fantastisch is, vanaf de veranda kunt u genieten van het Spaanse water, de jachthaven en de Tafelberg. Bovendien beschikt dit appartement over een aparte wasruimte / berging. Veel stopcontacten voor zowel 110V als 220V zijn beschikbaar. Alle ramen en schuifdeuren zijn van de Duitse kwaliteit, tevens zijn alle ramen voorzien van tilt & turn-functionaliteit. Alle kamers zijn voorzien van bedrading voor TDS televisie, telefoon en / of internet-verbindingen.

De huurprijs is Nafl. 3700,- p.m. incl. tuinonderhoud, zwembadonderhoud en JT Security. Het appartement wordt ongemeubileerd opgeleverd. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Ziet u zich al helemaal wonen in deze prachtige woning die u zo kunt betrekken? Kom de woning dan snel bekijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1726 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1726 te vermelden.

Appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!