Appartement Noord Jongbloed te huur Curaçao

Appartement Noord Jongbloed te huur Curaçao

 

Referentienummer: 1995

Huurprijs: Nafl. 950, – per maand

Type: Ongemeubileerd appartement

Aantal  slaapkamers:  1

Aantal badkamers:  1

Beschikbaar: Per direct

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: zeer ruim, in een veilige buurt en centraal

 

Appartement Noord Jongbloed te huur Curaçao

 

Op zoek naar een betaalbaar 1 slaapkamer appartement op Curaçao in een centrale omgeving? Kijk dan snel naar dit leuke appartement gelegen in de centrale buurt Noord Jongbloed. Dichtbij vind je supermarkten als de BonBini, Hyper mangusa en Centrum Supermarkt op Mahaai. Met de auto ben je in korte tijd in Punda of Otrabanda. Maar ook op Mambo, in Saliña, Zuikertuin, Zeelandia, Promenade, Brievengat, Suffisant of op de Caracasbaaiweg. In de directe omgeving van de woning vind je winkelcentrum Brievengat met de Bon Bini Supermarkt, een tankstation, een KFC en een Subway.

Dit appartement kom je binnen via de porch aan de voorzijde, dan komt je in een ruime woonkamer met een grote open keuken, deze is voorzien van dubbele spoelbak een kookplaat en een grote oven. Achter dit appartement bevind zich nog een opbergruimte en een ruim washok. Alle ramen en deuren zijn voorzien van hekwerk dit geeft een extra veilig gevoel.

Dit appartement heeft 1 zeer ruime slaapkamer, een walk in closet en een grote badkamer (met douche, toilet wasbak en een badkamermeubel met wasbak ). De slaapkamer beschikt over een nieuwe inverter airconditioning. 

Het terrein wordt gedeeld met 1 andere appartement maar iedereen heeft zijn eigen ingang en parkeer plekken . Huisdieren in overleg toegestaan.

Ziet u zich al helemaal wonen in dit leuke ruime appartement? Kom dan snel kijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209195! Vergeet niet het referentienummer 1995 te vermelden.

 

Locatie woning

Extra foto’s

Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209195! Vergeet niet het referentienummer 1995 te vermelden.

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!