Appartement op afgesloten complex met zwembad – Montana 

Appartement op afgesloten complex met zwembad – Montana 

Referentienummer: 1826

Huurprijs:  IN PRIJS VERLAAGD Nafl. 1.190,-  p.m. incl. 100 mb/s internet.

Woning:  Appartement (ongemeubileerd)

Beschikbaar:  Per direct

Aantal  slaapkamers: 2  met airco

Aantal badkamers:  1 (incl. toilet)

Stroom:  zowel 110 als 220 V

Extra:  Mooi appartement op afgesloten complex met zwembad

 

Appartement op afgesloten complex met zwembad – Montana 

Appartement huren op Curacao? Kom je voor werk voor een langere periode naar Curacao? Wil je een ongemeubileerd appartement op Curacao ? Zoek je woonruimte centraal op het eiland in de wijk Montana? Wil je dichtbij de populaire stranden van Mambo Beach, Jan Thiel en Cabana wonen? Dit Appartement op afgesloten complex met zwembad is keurig netjes en van alle gemakken voorzien.

Het terrein is volledig ommuurd en wordt afgesloten middels een elektrisch hek. Het complex heeft een heerlijk en royaal zwembad.  Aan de voorzijde van het appartement is een porch. Je komt de woning binnen in de living welke qua formaat goed is. De keuken is half open en heeft een gasfornuis en koelkast. Aan de achterzijde van de woning is plaats voor de wasmachine, ophangen van de was en dergelijke. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers met airconditioning en inbouwkasten. De badkamer bestaat uit een douche, toilet en wastafel. 

Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s binnen de poort. Kleine huisdieren zijn toegestaan. Het is een fijne en rustige buurt. De minimaal huurtermijn is 1 jaar.

Op zoek naar een mooi en veilig appartement? Wilt u dit appartement komen bekijken? Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1726 te vermelden.

Locatie appartement

Extra foto’s

Appartement bezichtigen!

 

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!