Appartement Spaanse Water – Spanish Water Residence & Marina

Appartement Spaanse Water – Spanish Water Residence & Marina

Referentienummer: 1788

Huurprijs: IN PRIJS VERLAAGD: Nafl. 2.550,- p.m. excl.       Nafl. 3.000,- p.m. excl

Woonoppervlakte: 125 m2

Woning:  Appartement aan het Spaanse Water met AANLEGSTEIGER

Aanvaarding: in overleg

Aantal slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 2

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Kleinschalig exclusief resort met subtropische tuin, uitzicht op Spaanse water, zwembad

 

Appartement Spaanse Water – Spanish Water Residence & Marina

Spanish Water Residence & Marina is een project van 3 exclusieve appartementen gebouwen met elk 4 units (2 appartementen op de begane grond en 2 penthouses daarboven) direkt aan het Spaanse Water. Het resort is volledig veilig ommuurd en beslaat circa 7.000 m2 en staat vol met tropische beplanting. Spanish Water Residence & Marina is bij uitstek ‘toonaangevend’ voor Curacao. Praktisch om de hoek bevinden zich de gezellige restaurants van de (vakantie) resorts Papagayo, Chogogo en Livingstone Jan Thiel. Apart het vermelden waard is de bekende Zanzibar op het strand van Jan Thiel. Diverse stranden liggen op loopafstand zoals het Caracasbaai strand.

Om de rust van bewoners te waarborgen alsmede om ideale leefomstandigheden te creeeren worden de woningen in dit resort alleen verhuurd voor lange termijn (minimaal 12 maanden). Hierdoor zijn alle bewoners gegarandeerd gevrijwaard van overlast zoals bekend bij toeristische verhuur van woningen.

De schitterende appartementen zijn ontworpen door de bekende architekt Jean Pierre Agniel; geheel in traditionele koloniale stijl. Gebouwd volgens eigentijdse Europeese kwaliteit en normen. Er is een gezamenlijk zwembad met daarbij een pooldeck wat over het Spaanse Water ligt. Elk appartement heeft een parkeerplaats binnen het resort en een eigen ligplaats voor een boot. Een unicum in Curacao, zeker daar er zo goed als geen nieuwe ligplaatsen meer bijkomen. Bovendien beschikt dit appartement over een aparte wasruimte / berging. Veel stopcontacten voor zowel 110V als 220V zijn beschikbaar. Alle ramen en schuifdeuren zijn van de Duitse kwaliteit, tevens zijn alle ramen voorzien van tilt & turn-functionaliteit. Alle kamers zijn voorzien van bedrading voor TDS televisie, telefoon en / of internet-verbindingen.

Dit appartement heeft:

* 2 slaapkamers en 2 badkamers (Grohe kwaliteit of vergelijkbaar)
* Privé aanlegsteiger
* Masterbedroom heeft een walk in closet
* Badkamer en keuken heeft warm water
* Gezellige woonkamer
* Open keuken (Siemens/Bosch kwaliteit of vergelijkbaar)
* Grote schuifpui biedt toegang tot de overdekte porch
* Voor de porch is een pergula met natuurlijke begroeiing
* De totale oppervlakte is circa 125 m2

Ziet u zich al helemaal wonen in dit prachtige Appartement Spaanse Water? Kom de woning dan snel bekijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1788 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

Appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!