Appartement te huur aan het Spaanse water-Caracasbaai

Appartement te huur aan het Spaanse water-Caracasbaai

 

Referentienummer: 1699

Huurprijs:  Nafl. 4000,- k.k.

Type: Appartement ( gemeubileerd)

Aanvaarding:  in overleg

Aantal slaapkamers: 3 (met airco)

Aantal badkamers:  2

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Mooi resort, uniek uitzicht over het Spaanse Water, op de wind gelegen!

 

 

Het Spaanse Water Curacao

Dit appartement heeft onbetwist een van de meest geweldige views van Curacao! Dit appartement ligt op een prachtige locatie aan de oostkant van het eiland. Het afgesloten park is aangelegd met een tropische tuin en het heeft een eigen strand aan het Spaanse Water. Het is een heerlijke plek om lekker uit te rusten en te genieten van het mooie Curacao. In de directe omgeving  liggen de wijken Brakkeput, Jan Thiel en Jan Sofat. In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden. Voor watersporten ga je naar Windsurfing Curacao of de jachthaven.

Wonen op een unieke locatie op Curacao? Dan is dit het appartement wat u zoekt !!!!

Door zijn ligging direct aan het Spaanse water heeft dit appartement een uniek vrij uitzicht over de vissershaven en het Spaanse water.

Dit appartement is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime living en keuken en groot terras met een schitterend uitzicht.

Doordat het appartement is gelegen op de eerste verdieping is het voorzien van hoge open plafonds.

Direct bij binnenkomst komt men een een ruime living met een open keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien en vanuit de living komt men op een ruim terras met een mooi uitzicht.

Op het woonniveau is tevens een badkamer, slaapkamer en ook is er de master bedroom met eigen badkamer en inloopkast gelegen.

Middels een open trap komt men op een vide. Deze vide is eventueel te gebruiken als hobbyruimte of kantoorruimte. Tevens is er nog een slaapkamer met een badkamer aanwezig. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. December 2016 is het gehele appartement geschilderd en verkeerd dus in een prima staat van onderhoud.

Gedurende de nachtelijke uren is er bewaking rondom het appartementen complex aanwezig.

 huurprijs: Nafl. 4.000,- per maand exclusief. Min. huurperiode is 1 jaar.

Locatie appartement

 

 

Extra foto’s

Heeft u interesse in dit nieuwe gemeubileerde appartement? Wilt u dit appartement bekijken? Maak dan direct een afspraak of bel met +5999 5209195! Vergeet niet het refnr. 1699 te vermelden.

Appartement bezichtigen!

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!