Appartement te huur centrum 77 Curacao

Appartement te huur centrum 77 Curacao

 

Referentienummer:  1704

Huurprijsprijs: Nafl. 1700,- excl.

Woning: Ruim appartement begane grond 

Aanvaarding:  per direct beschikbaar

Aantal  slaapkamers:  2

Aantal badkamers:  1 

Stroom: zowel  110 als 220 V

Extra: Appartement op een veilig resort

 

Appartement te huur centrum 77  Curacao

Groot Piscadera  resort is een rustig net en vooral veilig resort achter winkelcentrum 77, het ligt centraal op het eiland binnen 5 minuten bent bij Centrum supermarket en dit geld ook voor Otrabanda en Punda. Het resort is volledig afgeschermd en in de avond en nacht beveiligd, ook het groen doet u direct denken aan de tropen en wordt keurig onderhouden. Woning te huur op Curacao? Bekijk dit appartement op Curacao!

Dit appartement is prima onderhouden en bevindt zich op de begane grond het heeft een heerlijk uitzicht over de tropische tuin en het grote zwembad. Ieder appartement heeft twee eigen parkeerplaatsen.De eetkamer / woonkamer zijn ruim hebben een grote schuifwand naar het terras. De keuken is verzorgd en voorzien van een  stoof, koelkast,oven en magnetron, en biedt voldoende opbergruimte.

Er zijn in dit appartement 2 slaapkamers, en een kamer. de slaapkamers hebben een gedeelde badkamer. De badkamer is netjes uitgevoerd en voorzien van een douche, wastafel en een toilet.

Kortom, dit is een keurig appartement. Het ligt lekker op de wind, het heeft een nette porch / terras en de huurprijs van Nafl. 1700,- is het meer dan waard. Minimale huur periode is 1 jaar en de borg bedraagt 1 maand huur.

Virtual Tour

Locatie appartement

Extra foto’s

Wil je dit appartement bekijken? Laat het ons weten en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor je! vergeet niet Refnr. 1704 te vermelden.

Dit appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!