Appartement te huur Curacao in Montana Abou

Appartement te huur Curacao in Montana Abou

 

Referentienummer: 1658

Huurprijs: Nafl. 975,-  p.m. ongemeubileerd 

Huurprijs:  Nafl. 1250,- p.m. volledig gemeubileerd

Woning: Appartement (ongemeubileerd)

Beschikbaar: per direct

Aantal  slaapkamers: 1,5  met airco

Aantal badkamers: 1 (incl. toilet)

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Ruim appartement lekker op de wind

 

Appartement te huur Curacao in Montana Abou

Montana Abou ligt aan de oostkant van Curaçao. Eigen is deze wijk, net als bijvoorbeeld Hoendenberg, Beurs, Lang Leven, Montaña Rey, Montaña Rey Noord, Oudewater, Gustavia, Katoentuin en Welgelegen een kleiner wijkje van de grotere buitenwijk Montaña (ook wel Montagne geschreven). Montaña heeft haar eigen politiebureau en kerk in Gustavia. Deze woning ligt vlakbij Hoenderberg en kent ook een klein winkelcentrum met de naam Shopping Center 2000. Je bent vlot op centrale wegen als de Caracasbaaiweg of de Santa Rosa weg. Vanuit dit huis op Curacao is het ongeveer 10 minuten rijden naar het centrum van Willemstad. Je bent dichtbij populaire uitgaansgelegenheden zoals Mambo Beach en Zanzibar.

Dit ruime vrijstaande appartement is zeer geschikt voor een stel, het heeft veel privacy en is heerlijk op de wind gelegen.De tuin is volledig ommuurd en het wordt afgesloten middels een hek aan de voorzijde. Alles is netjes bestraat zodat het onderhoudsvriendelijk is. Er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Via de open keuken  aan de linkerzijde kun je de woning betreden, je komt dan in de living. Deze living is ruim en gezellig. Aan de gehele voorzijde van dit appartement is een heerlijke porch / overdekt terras.

De open keuken  biedt voldoende opbergruimte. Vanuit de living kun je naar de hal met slaapkamers. Er zijn 2 slaapkamers 1 grote en een kleine slaapkamer waar een 1 persoons bed ik kan staan, de twee persoonskamer is voorzien van  airco. Er is een badkamer, deze is voorzien van douche, toilet, wastafel.

Dit appartement te huur op Curacao in Montana Abou is per 1 december beschikbaar. Het wordt ongemeubileerd aangeboden voor Nafl. 975,- en gemeubileerd voor Nafl. 1250,-. De borg is 1 maand huur. Minimale huur periode is 1 jaar.

Huisdieren zijn toegestaan.

Locatie appartement

Extra foto’s

Wilt u meer informatie vul het contactformulier in, door op de knop appartement bezichtigen te drukken, vergeet niet het Ref. 1658 te vermelden

Appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!