Appartementencomplex te koop Curacao Sun Valley

Appartementencomplex te koop Curacao Sun Valley

 

Referentienummer: 1564

Koopprijs:  Nafl. 1.200.000,-k.k.  +/- € 600.000,- k.k. *

kamers:  7 maal 2 slaapkamers en 2 maal 1 slaapkamer app.

Aanvaarding:  in overleg

Stroom:  zowel 110 als 220 V

Extra:  Zeer centrale buurt! bezetting 89%

Totale opp:  +/- 2094  m2 eigendomsgrond

Extra: Goede locatie op Curacao,  wifi internet is inbegrepen!

 

Gemeubileerd appartementencomplex te koop Curacao

 

Zoek je appartementencomplex  in een nette buurt? Deze gemeubileerde appartementen zijn netjes onderhouden en van alle gemakken voorzien! Het is gelegen in de nette en rustige wijk Sunvalley of Sun Valley. In de directe omgeving vind je winkelcentrum Brievengat, de Gosieweg, het Abel Tasman College, het sportcentum SDK en Emmastad. Ook marinebasis Suffisant, Zeelandia en Zuikertuintje zijn vlot te bereiken. Vanaf Sun Valley ben je in 10 a 15 minuten op de stranden van Mambo Beach dat naast het Curacao Sea Aquarium ligt.

Altijd al klein vakantieresort, willen runnen!! dit is een unieke kans om uw droom waar te maken, het bedrijf is up & running waardoor de nieuwe eigenaar direct aan de slag kan, de gehele inventaris is bij de verkoop in begrepen. Er zijn geen personele verplichtingen.

Dit appartementen complex is door zijn ligging ook uitermate geschikt voor verhuur lange termijn, als voor vakantie verhuur, mede door de geweldig centrale en vooral veilige plek. Alle badkamers en de keukens zien er netjes uit de appartementen zijn goed onderhouden. Voldoende parkeergelegenheid en WiFi zijn ook beschikbaar.Het terrein is volledig afgeschermd en beveiligd. Er is ruimte voor een gezamenlijke zwembad dit zorgt voor een snelle verhuur en beter rendement.Naast dit complex is een moderne sportschool gevestigd en er is een kinderdagverblijf in de buurt.

Dit complex heeft 7 nette twee kamer appartementen en 2 een kamer appartementen , de bezetting en het rendement zijn uitstekend.

Let op!!! huurkoop is niet bespreekbaar.

 

Extra Foto’s

 

Ben je op zoek naar gemeubileerde appartementencomplex te koop op Curacao? Wil je een afspraak maken om te komen kijken? vul het contactformulier in met Ref. 1564 en we regelen een afspraak.

Kijk op de kaart waar Sun Valley ligt!

* dit object wordt verkocht in €  het bedrag in Nafl. kan fluctueren.

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!