Bedrijfsterrein Dr. Maalweg te huur – Salina

Bedrijfsterrein Dr. Maalweg te huur – Salina

Referentienummer: 1996

Huurprijs: Nafl. 6.500,- excl.

Type ruimte: Bedrijfsterrein met overkapping en kantoor

Formaat: ca. 1500 m2

Beschikbaar: per direct

Extra: Centrale A-locatie, zichtlocatie, Salina

 

Bedrijfsterrein Dr. Maalweg te huur – Salina

Dit bedrijfsterrein is gelegen aan de Dr. Maalweg in het zeer centrale Salina. De Dr. Maalweg is een drukke weg waardoor het zeker een A-locatie is. Salina is één van de meest centrale wijken en zeker voor het vestigen van een bedrijf uitermate geschikt. In de directe omgeving van dit bedrijfsterrein vind je bijvoorbeeld het Curacao Sea Aquarium, Mambo Beach, Cabana Beach Curacao of Sunscape Curacao. Je rijdt binnen 10 minuten naar het populaire Jan Thiel met beaches zoals Zanzibar of het Papagayo Beach Resort. Maar ook ben je vanaf Salina in 10 minuten in Punda of Otrabanda, het centrum van Willemstad. Winkels en restaurants liggen in de directe omgeving. Kortom, je bedrijf kan niet centraler gevestigd zijn. 

De vorige gebruiker van het terrein was Van Dijs Autocenter. Zij verkochten auto’s, hier is het terrein dan ook zeer geschikt voor. Andere mogelijkheden zijn een succesvolle truki pan (zie BBQ Express), Tire center, Car Wash etc. Het terrein is ca. 1500 m2 groot. Het heeft een grote overkapping, kantoorruimte, is volledig omheind en beveiligd. De voorwaarden en mogelijkheden zijn bespreekbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met roy@livinggoed.com of +5999 5209196.

De huurtermijn, voorwaarden en mogelijkheden zijn bespreekbaar. 

Wilt u meer informatie of het terrein bezichtigen neem dan direct contact op of bel met +5999 5209196 of roy@livinggoed.com! Vergeet niet het refnr. 1996 te vermelden.

Locatie

Extra foto’s

Bedrijfsterrein bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!