Bedrijfsunits te koop Mahuma/ Hato

Bedrijfsunits te koop Mahuma/ Hato

 

 

Referentienummer:        1681

Koopprijs:                         Nafl. 895.000,- k.k.

Type:                                Vrijstaande gebouwen

perceel:                            1757 m2 erfpacht

bebouwd:                         +/- 650 m2

Aanvaarding:                    in overleg

Stroom:                              zowel  110 als 220 V

Extra:                              Voor vele doeleinden geschikt mogelijkheid voor extra verdieping!

 

 

Kantoor/bedrijfsruimte/woning te koop Curacao

Dicht bij airport Hato bevinden zich 2 bedrijfspanden met in totaal 7 ruime units en een kantoorcontainer. Panden met mogelijkheden, door de gunstige ligging vlak bij de airport Hato, goede huuropbrengsten en mogelijkheid om een verdieping te realiseren op bestaande panden.

Deze twee bedrijfsgebouwen staan op een terrein van ruim 1757 m2 erfpachtgrond, het rechter gebouw heeft 4 ruime units van 100 m2, deze units worden op dit moment verhuurd, de ruimtes zijn via de achterkant bereikbaar voor bevoorrading, verder is er voldoende parkeergelegenheid voor de panden. Het linker bedrijfsgebouw heeft 3 units van met een vloeroppervlakte van 80 m2, met achter ruimte voor bevoorrading en ook voldoende parkeerplekken. Verder staat er nog een kantoorcontainer op het terrein die op dit moment in gebruik is voor auto verhuur.

Deze objecten zijn geschikt voor vele doeleinden, denk aan horeca, kantoor, praktijk,winkel er kunnen op de boven verdieping kantoren of appartementen worden gebouwd.

Extra foto’s

Bent u geïnteresseerd in het kopen van deze objecten? Neem vrijblijvend contact met Livinggoed op. Vergeet niet Refnr: 1681 te vermelden.

 Panden bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!