Begane grond verdieping met zwembad te huur – Vista Royal

Begane grond verdieping met zwembad te huur – Vista Royal

Referentienummer: 1968

Huurprijs: IN PRIJS VERLAAGD:  Nafl. 2.200,- p.m. excl.    Nafl. 1.800,- excl. 

Woning: benedenverdieping met eigen opgang

Beschikbaar: Per direct

Aantal  slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Stroom: 110 + 220 volt

Extra: Mooi appartement in Vista Royal met zwembad, buitenkeuken en nog veel meer! 

 

Begane grond verdieping met zwembad te huur – Vista Royal

Vista Royal is een statige en zeer gewilde villawijk binnen de wijk Jan Thiel aan de oostkant van het eiland. Op loopafstand bevindt u zich van Jan Thiel Beach, de supermarkt, diverse restaurants, natuurgebied De Zoutpannen van Jan Thiel, sportschool en diverse andere voorzieningen. Binnen 15 autominuten bent u bij stranden zoals Mambo Beach, Lionsdive Beach Resort, Kontiki Beach en diverse restaurants. Het centrum van Punda en Otrobanda liggen op 20-30 auto minuten afstand.

Deze woning is het gewilde Vista Royal, Jan Thiel is gesplitst in een benedenverdieping en bovenverdieping. De bovenverdieping heeft een ingang aan de achterzijde van de straatkant, is volledig afgesloten en heeft een carport. De woning is uitgerust met een zwembad met jacuzzi, een buitendouche en een heerlijke buitenkeuken. Deze faciliteiten zijn gedeeld met beide woningen. 

Benedenverdieping
De benedenverdieping heeft een eigen ingang aan de andere zijde van de straat en tevens een carport. Deze woning zit op hetzelfde niveau als het zwembad en de andere faciliteiten. Er is een ruime porch welke goed op de wind staat. De living is een prettige ruimte met open keuken voorzien van koelkast en gasfornuis. De woning heeft 2 slaapkamers met inbouwkasten en airconditioning. Er is één ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is ook een ruime bergkamer.  

De minimale huurtermijn is 1 jaar. De borg bedraagt 2 maanden huur. Huisdieren zijn NIET toegestaan.

Ziet u zich al helemaal in deze luxe penthouse met zwembad wonen? Wilt u de woning komen bekijken? Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1968 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

Appartement bezichtigen!

 

 

 

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!