Bouwkavel te koop voor ontwikkeling luxe resort

Bouwkavel te koop voor ontwikkeling luxe resort

 

 

Referentienummer: 1660

Vraagprijsprijs: Nafl. 115,- m2 K.K.

perceel: 19.000 m² eigendomsgrond en een kavel van 10.000 m²

Aanvaarding: in overleg

Extra: op te splitsen in ruim 38 kavels. 

 

Kavel te koop Scherpenheuvel  Curacao

Aan de oostkant van Curacao ligt tussen Seru Loraweg en de Caracasbaaiweg Scherpenheuvel, deze buurt ligt zeer centraal op het eiland en het is vanaf hier makkelijk om de drukte van de Caracasbaaiweg te omzeilen,  In de directe omgeving liggen de Caracasbaai, Jan Thiel, Vista Royal, Brakkeput en Zuurzak! Als je hier thuiskomt…. dan kun je heerlijk genieten van de rust en de omgeving! Zanzibar, Papagayo, Livingstone of Morena Resort liggen om de hoek. Voor de boodschappen kun je terecht bij de AH op Curacao. In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden. Kortom, wil je op een aantrekkelijk plek op Curacao wonen? Bekijk dit kavel in in Scherpenheuvel.

Dit grote perceel is zeer geschikt om een luxe resort of woonwijk te ontwikkelen, op de tekening zijn 17 zeer ruime kavels getekend van gemiddeld 1400 m2 deze zou u ook nog kunnen opdelen. Het terrein een beetje glooiend, wat de sfeer zeker ten goede zal komen.

De infrastructuur is nog niet aanwezig en kan dus naar eigen gelang worden ingevuld. Dit is een unieke kans om een luxe resort te ontwikkelen en eventueel te exploiteren als vakantie resort de ligging is uitermate geschikt om volop van uw rust te kunnen genieten.

 

Wilt u investeren op Curacao, wij helpen u graag om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Locatie Kavel

Extra foto’s

Interesse in dit mooie terrein? Klik op afspraak maken, en vermeld ref.1660 of bel +5999 520 9195

 

Afspraak maken!

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!