Een appartement huren op Curacao? Gemeubileerd appartement Muizenberg Naf 975,- all in!

Een appartement huren op Curacao –  Muizenberg

 

 

Referentienummer:  1378

Huurprijs: Nafl. 975,- per maand ALL IN!! (incl wifi internet)

Woning:  Gemeubileerd 1 slk appartement

Beschikbaar:  per 1 december 

Aantal  slaapkamers: 1 (met airco)

Aantal badkamers: 1 (incl. toilet)

Stroom:   110 V

Extra:  Leuk volledig gemeubileerd appartement, carport, eigen terras!

 

Een appartement huren op Curacao

Wil je een appartement huren op Curaçao? In de wijk Muizenberg ligt dit keurige 1 slaapkamer appartement dat volledig gemeubileerd is! Het ligt redelijk centraal, vlakbij de wijk Amerikanenkamp, Jongbloed en de Gosieweg. In de directe omgeving vind je onder andere de marinebasis Suffisant, het SDK en het Marnix College. Maar ook de UoC (voorheen UNA) en Hato zijn heel vlot te bereiken vauit Muizenberg! Neem je koffer mee en je bent klaar!

Dit appartement is gelegen op een terrein met een hoofdwoning. Het perceel is volledig ommuurd en wordt aan de voorzijde middels een hek afgesloten. Er is een carport waar ruimte is voor een auto van de huurder. Hier achter is het appartement gelegen. Deze heeft 1 slaapkamer en een badkamer.

Aan de voorzijde van dit appartement is een gezellige porch gelegen. Hier zit je heerlijk op de wind. Je komt je vanaf deze porch binnen in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, een magnetron, een oven en een 4 pits gasfornuis. Er is een kleine gasbom aanwezig en de keuken is uitgerust met al het keuken- en kookgerei.

Achter de keuken is een kleine buitenruimte gelegen. Hier is de aansluiting voor de eigen wasmachine van de huurder. Naast de keuken is de badkamer. Deze bestaat uit een douche, toilet en wastafel.

Tussen de living en de slaapkamer is een hal met een ruime kleding- en of opbergkast. De slaapkamer is voorzien van airco en ook van een fan.

Het gehele appartement is voorzien van traliewerk voor de ramen. Het is een zeer geschikt appartement voor 1 werkend persoon. Dit appartement is te huur voor een minimale periode van 6 maanden. De borg bedraagt 1 maand huur. Huur je dit appartement met een jaarcontract via Livinggoed? 

Een appartement huren op Curacao? Dit 1 slaapkamer appartement kost Naf 975,- per maand en hierbij zijn gas, water, elektra, afvaltax en wifi internet bij inbegrepen.

Huisdieren zijn niet toegestaan!

Locatie appartement

Extra foto’s

 

Een appartement huren op Curacao? Bij Livinggoed moet je zijn!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!