Gemeubileerd 1-slaapkamer appartement te huur – Sun Valley

Gemeubileerd 1-slaapkamer appartement te huur – Sun Valley

Referentienummer: 1688

Huurprijs: Nafl. 900, –  p.m. incl. gas, wifi internet en tv. Excl. pagatinu en water

Woning: Appartement (volledig gemeubileerd)

Beschikbaar: Per direct

Aantal  slaapkamers: 1 met airco

Aantal badkamers: 1 (incl. toilet)

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Volledig nieuw gemeubileerd 1-slaapkamer appartement

 

Gemeubileerd 1-slaapkamer appartement te huur – Sun Valley

Dit nieuwe gemeubileerde appartement is gelegen in de nette en rustige wijk Sun Valley. In de directe omgeving vind je winkelcentrum Brievengat, de Gosieweg, het Abel Tasman College, het sportcentum SDK en Emmastad. Ook marinebasis Suffisant, Zeelandia en Zuikertuintje zijn vlot te bereiken. Vanaf Sun Valley ben je in 10 a 15 minuten op de stranden van Mambo Beach dat naast het Curacao Sea Aquarium ligt. Ook het centrum met Punda en Otrabanda is met 15 minuten te bereiken.

Het appartement ligt op het terrein van een grote woning. Dit betekent dus een veilige omgeving. Het appartement heeft een eigen opgang waar je binnen de poort je auto kunt parkeren. Voor en achter het appartement is ruimte waar je buiten voldoende ruimte hebt om te ontspannen. Het appartement is nieuw. Zowel van de buitenkant, het sanitair tot aan de inrichting. 

Via de poort aan de voorzijde kom je via je eigen opgang het terrein op, waar je achter de poort je auto kan parkeren. Als je de woning betreedt kom je in de living met open keuken. Al het meubilair is nieuw en past goed bij de woning. De keuken bestaat uit een keukenblok, koelkast, stoof en magnetron. In de living is een flatscreen tv, TDS en Wifi is inbegrepen. De slaapkamer is uitgerust met een bed, kast en airco. De badkamer is netjes en functioneel met een douche, toilet en wastafel. 

De woning is te huur minimaal 1 jaar. De borg bedraagt 1 maand huur. Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Heeft u interesse in dit nieuwe gemeubileerde appartement? Wilt u dit appartement bekijken? Maak dan direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1688 te vermelden.

Locatie woning

Extra Foto’s

Appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!