Huis bouwen op Curacao Kavel Brakkeput Abou

Huis bouwen op Curacao  Kavel Brakkeput Abou

 

Referentienummer:     1613

Kavelgrootte:                766 m2 (eigendomsgrond)

Vraagprijs:                   Nafl. 195.000 k.k.   ( Nafl. 254,50 per m2).

 

Kavel te koop Curacao

Huis bouwen op Curacao  Kavel Brakkeput Abou.Wil je hier jouw eigen droomhuis in de zon bouwen? Jouw tropenwoning op Curacao? Livinggoed heeft een kavel te koop Curacao! Op het unieke Brakkeput Abou is het zogenaamde Adelisia Resort gelegen. Deze nieuwe woonwijk ligt tussen Jan Thiel Oost en het Spaanse Water (aan de kant van de Caracasbaaiweg). De jachthaven van het Spaanse Water ligt om de hoek! Diverse beachclubs, restaurants en shops en ook een sportschool zijn in de directe omgeving gelegen. Op en rondom het Spaanse Water kun je uitstekend varen, duiken, surfen of zeilen. Fietsers en wandelaars kunnen terecht in de zoutpanen van Jan Thiel.

Voor de dichtstbijzijnde scholen kun je terecht in Salina waar zowel het Klein College en de Albert Schweitzerschool gevestigd zijn. Op Salina vind je meerdere winkels en bedrijven. Aan de Dr. Maalweg is bijvoorbeeld ook de E-Zone gevestigd. Vanuit Brakkeput Abou ben je ook vlot in wijken als Santa Rosa, Mahaai, Parera, Brievengat, Punda of Otrabanda. Wil je genieten van jouw eigen tropenwoning op Curacao in een zonnige omgeving? Misschien is deze kavel op Brakkeput Abou wel de start van het tropische avontuur!

Deze kavel op Brakkeput Abou is te koop voor een totaalsom van Naf 195.000,- kosten koper. Dit kavel is eigendomsgrond en heeft een totale oppervlakte van ca. 766 m2. Het terrein is aan drie zijden ommuurd  Aan de achterzijde van de kavel kijk je richting het lager gelegen Spaanse water. Dit kavel loopt schuin en ligt goed op de wind. De straat aan de voorzijde is geasfalteerd, net als de rest van de straten in de wijk.

Het is ook mogelijk een turnkey villa te laten bouwen op dit kavel voor Nafl.750.000,- k.k. klik hier voor meer informatie.

Wil je dit kavel met uitzicht bekijken? Laat het ons weten en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor je! vergeet niet het Ref.nr. 1613 te vermelden

 

Extra foto’s

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!