Investeringsobject Curacao te koop- Sunset Heights

Investeringsobject Curacao te koop-  Sunset Heights

Referentienummer:  1764

Koopprijs: Nafl. 549.000  k.k.

Woning: Investeringswoning met appartement en jacuzzi

Woonopp: 220 m2

Perceelopp: 600 m2 eigendomsgrond

Aanvaarding:  in overleg

Aantal  slaapkamers:  4 (incl. appartement)

Aantal badkamers:  3 (incl. appartement) 

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Investeringsobject Curacao met zeer stabiele huurder tot november 2020

 

Investeringsobject Curacao te koop-  Sunset Heights

Zoek je een veilig investeringsobject Curacao? Dan is deze investeringswoning gelegen te Sunset Heights perfect! Sunset Heights is een hooggelegen wijk met ruime woningen / villa’s op een rustig en bewaakt resort. Het ligt redelijk centraal, vlakbij Sun Valley en de Gosieweg in de buurt gelegen van diverse scholen, winkelgebieden en supermarkten. In de directe omgeving vind je onder andere de marinebasis Suffisant, het SDK en het Marnix College. Met de auto doe je er slechts 10 a 15 minuten over naar Punda, het SEHOS of  vliegveld Hato. Binnen 20 minuten ben je bij verschillende stranden zoals Kokomo Beach en Blue Bay Beach. 

Deze woning is verhuurd aan defensie tot november 2020. Dit is al de derde keer op rij dat defensie deze woning huurt en dit zal waarschijnlijk in de toekomst weer het geval zijn. De huurprijs bedraagt Nafl. 3500,- per maand exclusief wat dus de komende 2.5 jaar gegarandeerde inkomsten oplevert. Een zeer aantrekkelijke en risicoloze investering! De huurder is uiterst betrouwbaar. Daarnaast is de onderhoudsstaat van de woning uitstekend wat grote onderhoudsinvesteringen uitsluit. Het is een zeer geschikte woning voor de verhuur, nu en in de toekomst!

De hoofdwoning heeft een fraaie uitstraling en is goed gebouwd. Goede kozijnen, shutters, horren bij alle ramen, nette keuken en badkamers. Er is niets op aan te merken. De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Er is een aparte wasruimte. Het achterterras beschikt over een ingebouwde jacuzzi en de tuin is gezellig en heeft veel privacy. Daarnaast is er een separaat appartement met living met keuken, slaapkamer, badkamer en eigen ingang. 

Wilt u meer weten over deze investering? Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1764 te vermelden. 

Locatie woning

Extra foto’s

Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1764 te vermelden.

Meer weten!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!