Kantoor- of praktijkruimte Otrobanda te huur 

Kantoor- of praktijkruimte Otrobanda te huur 

 

Referentienummer: 1935 praktijkruimte Otrobanda

Huurprijs: Nafl. 2.250, – p.m. excl. 

Type: Praktijk- of kantoorruimte, benedenverdieping

Beschikbaar: Per direct

Oppervlakte: 135 m²

Extra: Kantoor- of praktijkruimte in het centrum van Willemstad

Kantoor- of praktijkruimte Otrobanda te huur 

Otrobanda betekent letterlijk ‘de andere kant’. Otrobanda is een oude volkswijk waar door de loop der jaren verschillende nationaliteiten van Curacao zich gevestigd hebben. Men zegt ook wel ‘Otrabanda’. De afgelopen jaren zijn er veel gebouwen / panden gerestaureerd. Met haar prachtig gekleurde herenhuizen ziet de wijk er steeds beter uit.

Ben je op zoek naar een nieuwe locatie voor je kantoor of praktijk? Bekijk dan dit mooie pand! Dit pand in Otrobanda is onder andere zeer geschikt als praktijkruimte, bijvoorbeeld voor een tandarts of gewoon als kantoor.

Dit karakteristieke pand ligt aan de Roodeweg in Otrobanda, op loopafstand van het nieuwe ziekenhuis in Curaçao. De benedenverdieping beschikt over meerdere ruimtes, waaronder een keuken en een badkamer met toilet. 

De onderhoudsstaat van het pand is goed, en eventueel is de bovenverdieping ook te huur. Ben je geïnteresseerd in deze commerciële ruimte? Bel dan snel met Livinggoed op 5209195 of 8469195. Je kan ook ons contactformulier gebruiken. Vergeet niet referentienummer 1935 te vermelden.

Locatie commerciële ruimte

Extra Foto’s

Ben je geïnteresseerd in deze commerciële ruimte? Bel dan snel met Livinggoed op 5209195 of 8469195. Bij Livinggoed betaal je nooit bemiddelingskosten!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!