Kantoor- of praktijkruimte te huur Zeelandia

Kantoor- of praktijkruimte te huur Zeelandia

 

Referentienummer: 1851 

Huurprijs: Nafl. 2.750, – p.m. excl. 

Type: Praktijk- of kantoorruimte

Beschikbaar: Per 1 december

Extra: Kantoor- of praktijkruimte op een toplocatie

Kantoor- of praktijkruimte te huur Zeelandia

Ben je op zoek naar praktijk- of kantoorruimte op Curaçao? Dan is dit misschien iets voor jou! Dit pand staat in het zeer centrale Zeelandia. Hier kom je snel via de Schottegatweg en de Emancipatie/Rijkseenheid boulevard. Op Zeelandia zitten veel bedrijven als Van der Tweel Supermarkt, Building Depot, Kooyman en daarnaast bevindt zich hier Zeelandia Office Park. Deze ruimte is erg geschikt als praktijkruimte voor een arts.

Dit pand wordt gedeeld met een ander bedrijf, maar je hebt je eigen entree. Daarnaast kun je ook via de zij- en achterkant het pand ook betreden. De ruimte heeft 2 wc’s, een keukentje en een douche. De minimale huurtermijn is 1 jaar. De borg bedraagt 1,5 maand huur. 

De ruimte is volledig voorzien van airco. Daarnaast heb je aan de achterkant voldoende parkeergelegenheid voor je cliënten.

Lijkt het je interessant om jouw bedrijf /praktijk op deze centrale locatie te vestigen? Neem dan nu contact op met 5249199 of maak een afspraak! Vergeet niet het referentienummer 1851 te vermelden. 

Locatie kantoorruimte

Extra foto’s

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!