Kavel te koop Curacao Jan Sofat

Kavel te koop Curacao Jan Sofat

 

 

Referentienummer: 1549

koopprijs: Nafl. 395.000,- prijs per m2  Nafl. 342,-

perceel: 1184 m2 eigendomsgrond (kavel 13 fase 3)

Aanvaarding: in overleg

Extra: Gelegen in de luxe gesloten woonwijk Jan Sofat 24/7 beveiliging, aan de geliefde oostkant van Curacao.

 

Jan Sofat Curacao

Aan de oostkant van Curacao ligt Jan Sofat. Dit is een luxe gesloten woonwijk dat aan Het Spaanse Water ligt. In de directe omgeving liggen de Caracasbaai, Jan Thiel, Vista Royal, Brakkeput en Zuurzak! Als je hier thuiskomt…. dan kun je heerlijk genieten van de rust en de omgeving! Zanzibar, Papagayo, Livingstone of Morena Resort liggen om de hoek. Voor de boodschappen kun je terecht bij de  AH op Curacao. In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden. Een eigen boot? Diverse marina’s liggen in de directe omgeving van deze kavel. Kortom, wil je op een aantrekkelijk plek op Curacao wonen? Bekijk deze kavel in Jan Sofat Curacao!

met mooi uitzicht over het Spaanse Water, gelegen in de meest exclusieve wijk van Curaçao: Jan Sofat, een landtong in het Spaanse Water. Het Spaanse Water is een beschermde en veilige lagune aan de Zuid-Oost kust van Curaçao, met een uitgang naar de Caribische Zee.

De hoge ligging van de kavels geven een gevarieerd uitzicht. Er is zowel uitzicht over het natuurgedeelte van het Spaanse Water met de drie Jerba eilanden, het historische landhuis Santa Barbara en de Tafelberg, als over één van de binnenbaaien.

Wil je hier jouw eigen droomhuis in de zon bouwen? Jouw tropenwoning op Curacao? Livinggoed verkoopt samen met Spanish water Resort het nieuwe verkavelingsplan fase 3. Op een unieke plek op Jan Sofat, deze luxe woonwijk ligt bij het Spaanse Water. De jachthaven van het Spaanse Water ligt om de hoek!Het is een gesloten woonwijk, dit houd in dat er 24/7 controle aan de poort is.

Deze kavel op Jan Sofat is te koop voor  Nafl 395.000 kosten koper. Dit kavel is eigendomsgrond en heeft een totale oppervlakte van 1184 m2.  Dit kavel ligt goed op de wind.

Extra foto’s

Interesse in dit mooie terrein? vul het contactformulier in, en vermeld ref.1549 of bel +5999 520 9195

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!