Kavel te koop Dokterstuin Curaçao

Kavel te koop Dokterstuin Curaçao

 

Referentienummer:     2021

Kavelgrootte:                7680 m² (eigendomsgrond)

Vraagprijs:                    Nafl. 288.000,- k.k.  

Extra:                            inclusief vergunningen en een casco appartement

 

Kavel te koop Dokterstuin Curaçao

Huis bouwen op Curacao, ruim kavel te Dokterstuin, tussen Soto en Barber. Wil je hier jouw eigen droomhuis in de zon bouwen? Jouw tropenwoning op Curacao? Livinggoed heeft een ruim kavel te koop op Curacao! Dit kavel tussen Soto en Barber is hoog gelegen en heeft daardoor een geweldig uitzicht, op korte afstand zijn alle voorzieningen aanwezig zoals banken, winkels en restaurants.

Dit kavel op te Dokterstuin is te koop voor  Naf 288.000,- kosten koper. Dit kavel is eigendomsgrond en heeft een totale oppervlakte van  7680 m².  Het terrein is bestemd voor stedelijke bebouwing. Dit kavel ligt goed op de wind. De straat aan de voorzijde is geasfalteerd, net als de rest van de straten in de directe omgeving.

De naast gelegen woning is ook te koop en staat op een kavel van 3000 m².                            Klik hier voor meer informatie over de naast gelegen woning.

 

Locatie woning

Wilt u dit terrein bekijken? Laat het ons weten en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor u! vergeet niet het Referentienummer 2021 te vermelden of bel +5999 5209195

Kavel bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!