Kavel te koop voor ontwikkeling resort – Cas Cora

Kavel te koop voor ontwikkeling resort – Cas Cora

Referentienummer: 2015

Vraagprijsprijs: ANG 1.200.000,- k.k. 

perceel: ca. 4.000 m2 eigendomsgrond 

Aanvaarding: in overleg

Extra: Kavel met ruime ingang direct aan de Cas Coraweg 

Kavel te koop voor ontwikkeling resort – Cas Cora

Op zoek naar een kavel voor de ontwikkeling van je plannen? Wil je een appartementencomplex bouwen voor de verhuur? Of een gated community met woningen voor de verkoop? De kavel is direct gelegen aan de Cas Coraweg en heeft een ruime opening aan deze weg waar de ingang van het resort kan worden gemaakt. In de directe omgeving vind je supermarkten als de Hypermangusa en Centrum Supermarkt op Mahaai. Met de auto ben je in korte tijd in Punda of Otrabanda. Maar ook op Mambo, in Saliña, Zuikertuin, Zeelandia, Promenade, Brievengat, Suffisant of op de Caracasbaaiweg. Kortom, zeer centrale a-locatie met veel mogelijkheden voor ontwikkeling! 

Dit grote perceel van 4000 m2 is zeer geschikt om een luxe resort, appartementencomplex of gated community te ontwikkelen. Aan de voorzijde van het terrein staat een woning welke in slechte staat is. De plaats van deze woning is direct de ingang aan de Cas Coraweg. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze woning dus door de nieuwe eigenaar worden verwijderd. Het terrein is recht wat de indeling makkelijker maakt en tevens kosten bespaard. De woning gelegen naast de woning op de kavel is eventueel bij te kopen. De kavel staat in een SPF waardoor de nieuwe eigenaar geen overdrachtsbelasting hoeft te betalen. 

Voor meer informatie kunt u bellen naar +5999 5209196 of mailen naar roy@livinggoed.com. Belt u vanuit Nederland? Dan kunt u tegen lokaal tarief bellen naar 0850 270 037.

Locatie Kavel

Extra foto’s

Interesse in deze ontwikkelingskavel? Klik op afspraak maken, en vermeld ref.2015 of bel +5999 520 9196.

Afspraak maken!

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!