Kavels te koop Harmonie – verkaveling Harmonie

Kavels te koop Harmonie – verkaveling Harmonie

 

Referentienummer:  1990

Kavelgrootte: Vanaf 501 m² tot 937 m²

Beschikbaar:  Per direct

Prijs: vanaf Nafl 85.000,- k.k.

 

Kavels te koop Harmonie – verkaveling Harmonie

Verkavelingsplan Harmonie is een nieuw, modern verkavelingsplan van circa 600 kavels, waarvan in de eerste twee fases reeds 150 kavels zijn ontwikkeld. De gemiddelde oppervlakte van de kavels ligt tussen de 600 en 800 m2.

Harmonie is gelegen in het midden van het eiland, ten zuiden van Grote Berg in het gebied Centraal Curaçao op een hoog plateau en een lager gelegen gedeelte. Delen van het hoge plateau bieden uitzicht op zowel de Noord- als de Zuidkust van het eiland. Het lagere gedeelte is nu in ontwikkeling. Stranden, luchthaven Hato, scholen en supermarketen liggen op ongeveer 15 minuten rijden van het plan.

Harmonie kent een Vereniging van Eigenaren om de gezamenlijke belangen van de bewoners te behartigen. Eigenaren dragen verplicht bij in de maandelijkse kosten van de VVE.

Er is geen bouwplicht, waardoor de grond gekocht kan worden als investering voor de langere termijn. Er mag naar eigen ontwerp worden gebouwd, maar wel er gelden welstandsbepalingen en bouwvoorwaarden om de kwaliteit van de bebouwde omgeving in het plan voor eenieder te waarborgen.

Wij zijn verheugd de verkoopinformatie over Harmonie fase 3+4 aan te mogen bieden. Voor meer informatie kunt u bellen naar +5999 846 9195 of mailen naar info@livinggoed.com. Belt u vanuit Nederland? Dan kunt u tegen lokaal tarief bellen naar 0850 270 037.

Prijslijst Harmonie Fase 3A en 21B
Prijslijst Harmonie Fase 4
Statuten VVE Harmonie
Welstandsbepalingen Harmonie

Locatie kavels

Extra foto’s

Kavel kopen op Curacao? Livinggoed Real Estate Curacao!

Wil je een van deze kavels bekijken? Laat het ons weten en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor je! Vergeet niet het referentienummer 1990 door te geven.

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!