Kavels te koop in villapark Zuurzak – verkaveling villapark Zuurzak

Kavels te koop in villapark Zuurzak – verkaveling villapark Zuurzak

 

Referentienummer:  1987

Kavelgrootte vanaf: 949 m2

Beschikbaar:  Per direct

Prijs: Vanaf Nafl 224.000,-

Kavels te koop in villapark Zuurzak – verkaveling villapark Zuurzak

Een luxueuze woonwijk langs de weg naar Caracasbaai. Een project op een terrein van ca. 40 hectare voorheen bekend als Plantage Zuurzak. Villa park zuurzak bestaat uit 3 fases waarvan de laatste fase Fase III nu in de verkoop is.

Verkoop van de laatste 67 kavels (fase III)  is onlangs gesart.

Villa Park Zuurzak ligt op een mooi gedeelte van het eiland, naast de lagune van natuurgebied Jan Thiel, een recreatie- en wandelgebied.

Stijlvol wonen is gegarandeerd door de ruime kavels die liggen aan nette, goed verlichte en met bomen aangeklede straten. Het is een veilige woonomgeving door de gecontroleerde entree en 24 uur bewaking.
De ligging is zeer gunstig t.o.v. de bereikbaarheid van de stad, winkels, strand en het prachtige watersportgebied Spaanse water.

Wij zijn verheugd de verkoopinformatie over Villapark Zuurzak fase III aan te mogen bieden. Voor meer informatie kunt u bellen naar +5999 846 9195 of mailen naar info@livinggoed.com. Belt u vanuit Nederland? Dan kunt u tegen lokaal tarief bellen naar 0850 270 037.

Overzichtskaart Villapark Zuurzak
Kaart Villapark Zuurzak Kavels fase 3
Prijslijst Zuurzak
Bouwvoorwaarden Villapark Zuurzak

Locatie kavels

 

Extra foto’s

Kavel kopen op Curacao? Livinggoed Real Estate Curacao!

Wil je een van deze kavels bekijken? Laat het ons weten en we maken zo snel mogelijk een afspraak voor je! Vermeld hierbij referentienummer 1987.

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!