Keurig appartement Jongbloed – San Fuego

Keurig appartement Jongbloed – San Fuego

 

Referentienummer:  1877

Beschikbaar: Per direct

Huurprijs:  Nafl. 1200,- excl.

Type: Appartement 

Aantal  slaapkamers: 1 met inverter airco

Aantal badkamers:  1

Stroom: 110 + 220 V

Extra: Inverter airco’s in woonkamer en slaapkamer, eigen poort en tuin, alles netjes afgewerkt, elektrische gate en inloopkast

Keurig appartement Jongbloed – San Fuego

Op zoek naar een leuk 1-slaapkamer appartement op Curacao in een goede en centrale omgeving? Dit appartement in de gewilde omgeving van Jongbloed ziet er heel netjes uit en ligt redelijk centraal op het eiland.In de directe omgeving vind je supermarkten als de Hypermangusa en Centrum Supermarkt op Mahaai. Met de auto ben je in korte tijd in Punda of Otrabanda. Maar ook op Mambo, in Saliña, Zuikertuin, Zeelandia, Promenade, Brievengat, Suffisant of op de Caracasbaaiweg. In de directe omgeving van deze woning vind je winkelcentrum Brievengat met de Bon Bini Supermarkt, een tankstation, een KFC en een Subway.

Het appartement heeft een eigen elektrische poort en een eigen stuk tuin met klinkers. Hier is voldoende ruimte om je auto te parkeren. In de tuin is een schaduwdek geplaatst waardoor je heerlijk buiten kan zitten. Je komt de woning binnen in de woonkamer, alles ziet er netjes uit. De keuken is ruim en heeft een ingebouwd gasfornuis. De badkamer is zeer netjes en bestaat uit een douche, toilet en wastafel. De slaapkamer is ruim en heeft inverter airconditioning.

Dit appartement is geschikt voor 1 of 2 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan. De minimale huurtermijn is 1 jaar. De borg bedraagt 1 maand huur. 

Wilt u graag wonen in een keurig appartement op een goede locatie? Bel of app dan snel met +5999 5249199. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 1877.

Locatie woning

Extra foto’s

Dit appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!