Luxe bungalow te koop Residencia Tropicana – Jan Thiel

Luxe bungalow te koop Residencia Tropicana – Jan Thiel

Referentienummer: 2001

Vraagprijs: Nafl. 450.000,- k.k.

Type: Bungalow 130 m2 (ongemeubileerd)

Beschikbaar: In overleg

Aantal slaapkamers: 3 (met airco)

Aantal badkamers:

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Beveiligd resort, zwembad, modern, ruim en een veilig!

                                    

Luxe bungalow te koop Residencia Tropicana – Jan Thiel

Deze luxe bungalow te koop ligt in de gewilde wijk Jan Thiel. Als je hier thuiskomt…. dan kun je heerlijk genieten van de rust en het uitzicht op de tropische tuinen! Jan Thiel ligt in de directe omgeving van Zanzibar, Papagayo, Livingstone of Morena Resort. Voor de boodschappen kun je terecht bij de ‘AH van der Tweel’ op Curaçao en om te sporten ga je natuurlijk naar Sportschool The Challenge. In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden. Wil je surfen of varen? Windsurfing Curaçao op het Spaanse Water ligt evenals de jachthaven, dichtbij.

Wil je een modern en veilige woning kopen op Curaçao? Dan is dit misschien iets voor jou! Deze penthouse in Residencia Tropicana staat op een beveiligd resort met in totaal 20 appartementen en bungalows. Het park is zeer ruim opgezet op een perceel van 10.000m2 waardoor ieder appartement zijn eigen privacy heeft. Bewoners kunnen zorgeloos genieten van de prachtig aangelegde subtropische tuinen, met daarin een fraai zwembad, en heerlijke schaduwterrassen, en hoeven zich geen zorgen te maken over tuin en/of zwembadonderhoud. Om de rust op het park te waarborgen is alleen lange termijn bewoning toegestaan. Het is een van de veiligste parken van Curaçao mede door de beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang.

De ingang van deze woning leidt u direkt in een luxe semi-open keuken die voorzien is van een een ontbijtbar, een Amerikaanse stijl dubbeldeurs koelkast, een combi magnetron / oven en vaatwasmachine. Aansluitend een pantry / opbergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. De ruime en lichte woonkamer biedt voldoende ruimte voor een eethoek en een loungehoek. Via glazen schuifdeuren komt u op een royale overdekte porch en in een privé tuin met palapa.

Aan de kant van de keuken en de pantry is ook een volledige master suite gelegen, met een eigen badkamer en een walk-in closet. Aan de andere kant van de woonkamer bevinden zich nog een tweetal slaapkamers, die samen een tweede badkamer delen. Uiteraard zijn alle slaapkamers voorzien van air conditioning. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle kamers zijn pre-wired voor TDS tv aansluiting, telefoon en/of internet. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per woning de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Heb je interesse in deze prachtige bungalow? Wil je de woning bekijken? Maak dan direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 2000 te vermelden.

Locatie penthouse

Extra foto’s

Wil je de woning bekijken? Maak dan direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 2001 te vermelden.

Bungalow bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!