Luxe gemeubileerde woning te huur Marbella Estate – Jan Thiel

Luxe gemeubileerde woning te huur Marbella Estate – Jan Thiel

Referentienummer: 1713

Huurprijs: Nafl. 3400,- p.m. incl. parkfee en tuinonderhoud

Woning: Vrijstaande woning (gemeubileerd)

Beschikbaar: Per direct

Aantal  slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Afgesloten resort, gezamenlijk zwembad, Jan Thiel Security

 

Luxe gemeubileerde woning te huur Marbella Estate – Jan Thiel

De oostkant van Curaçao is voor velen een aantrekkelijke woonplek. Je bent binnen 10 minuten in het centrum van Willemstad, Saliña met haar winkels en scholen, daar ben je in slechts 5 minuten rijden. Hier liggen basisscholen als Klein College en Dr. Albert Schweizerschool. Populaire stranden als Zanzibar, Papagayo Beach Club en Mambo Beach Boulevard liggen vlakbij. Wil je duiken, wandelen, mountainbiken en lekker van het strand genieten? Dan zit je goed in deze hoek van Curaçao.  Halverwege de Caracasbaaiweg ligt dit afgesloten resort Marbella. Op dit park staan verschillende woningen met in het centrale middelpunt een groot gemeenschappelijk zwembad. Het is een net park waar kinderen op de straat spelen.

Deze woning te huur Marbella Estate is één van de grote type woningen op dit luxe park. Deze ruime woning ligt vlakbij naast het zwembad. Ideaal dus! De woning heeft een heerlijke ruime en mooi aangelegde tuin. Er is een deepwell aanwezig om de tuin van het benodigde water te voorzien. Er is in de tuin voldoende parkeerplek voor meerdere auto’s. Aan de achterzijde heeft u veel privacy en kunt u op meerdere plekken ontspannen. Zowel een grote palapa, porch en hangmat, heerlijk!

U komt de woning binnen in de living met open keuken. De keuken is netjes en functioneel. De living heeft een hoog plafond wat een ruimtelijke uitstraling geeft. De master bedroom heeft een inloopkast en aangrenzende badkamer. Beide badkamers bestaan uit een toilet, wastafel en douche. In de woning zijn nog 2 slaapkamers waarmee het totaal op 3 komt. Er is zowel 110 als 220 V aanwezig. Achter de woning is een washok met alle benodigde aansluitingen.

De woning is gemeubileerd te huur. Bij een huurtermijn van 3 jaar is ongemeubileerd bespreekbaar.  De minimale huurtermijn is 1 jaar maar bij voorkeur langer. Huisdieren in overleg. De borg bedraagt 1 maand huur. 

Ziet u zich al helemaal op dit mooie resort wonen? Wilt u deze woning komen bekijken? Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1713 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

Woning bekijken!

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!