Luxe penthouse met zeezicht te huur  – Blue Bay 

Luxe penthouse met zeezicht  – Blue Bay golf & beach resort

Referentienummer: 1784

Huurprijs: Penthouse:  ANG 3.350,-  p.m. excl.
                        Apartment: ANG 3.050,- p.m. excl. 

Type: 195m2 (gemeubileerd of ongemeubileerd)

Beschikbaar: per direct

Aantal slaapkamers: 3 (met airco)

Aantal badkamers:

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Gated community, zwembad, golfbaan, modern, zeer ruim en een prachtige view!

                                            **** goedgekeurd door defensie *****

 

Luxe penthouse met zeezicht  – Blue Bay golf & beach resort

Blue Bay ofwel Blauw Baai is gelegen aan de zuidwestkant van Curacao. Het is een prachtig aangelegd resort met 24-uurs toezicht aan de poort. Op Blue Bay zijn verschillende faciliteiten als een golfbaan, een tennisbaan, een prachtig strand en een restaurant. In de directe omgeving vind je Centrum Supermarkt, Kokomo Beach, De Schroederschool en Het Vespucci College. Aan de nabijgelegen Jan Noordduynweg vind je de Universiteit van de Nederlandse Antillen (UNA) en verschillende winkels. Je bent vanuit Blue Bay zeer vlot op de Weg naar Westpunt voor de mooie stranden op Curacao. Alles wat je nodig hebt, vind je in de directe omgeving!

Wil je een modern en veilige woning huren op Curaçao? Dan is dit zeker iets voor jou! In dit luxe appartement kunt u zorgenloos genieten van de talloze faciliteiten van Blue Bay Golf & Beach Resort en het heerlijke leven op ons prachtige eiland. Residence Le Bleu is het eerste complex waarin de ontwikkelaars muurisolatie hebben toegepast, hetgeen bewoners tot 30% op hun Aqualectra rekening bespaart. Bewoners kunnen zorgeloos genieten van de prachtig aangelegde subtropische tuinen, met daarin een fraai zwembad, en heerlijke schaduwterrassen, en hoeven zich geen zorgen te maken over tuin en/of zwembadonderhoud. Om de rust op het park te waarborgen is alleen lange termijn verhuur (minimaal 12 maanden) toegestaan. Het is een van de veiligste parken van Curaçao mede door de beveiliging.

Via de zijkant betreedt je de penthouse waar je verschillende vertrekken kunt betreden alsmede de woonkamer. De ruime en lichte woonkamer geeft via harmonicadeuren toegang tot de royale overdekte porch welke een prachtige view op zee heeft. Aan de achterzijde van de woning is een moderne keuken voorzien van Siemens inbouwapparatuur, kookplaat, oven, koffiezetapparaat en een vaatwasser. De masterbedroom heeft een luxe privé badkamer en inloopkast. Op deze verdieping bevindt zich nog een slaapkamer met eigen badkamer. Via een trap kom je op de 1e verdieping waar je de 3e slaapkamer met eigen badkamer vind. De badkamers en keuken beschikken via een boiler over warm water. De penthouse heeft twee parkeerplekken en een eigen entree.

Voorwaarden

De huurprijs per maand is Nafl. 3.350,- maar bij een langere huurtermijn vaak bespreekbaar. Het onderhoud van het zwembad, tuinonderhoud en Jan Thiel security is bij de huurprijs inbegrepen. De borg bedraagt 1 maandhuur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Heb je interesse in dit luxe penthouse met zeezicht? Wil je de woning bekijken? Maak dan direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1784 te vermelden.

Locatie penthouse

Extra foto’s

Wil je de woning bekijken? Maak dan direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1784 te vermelden.

Appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!