Luxe appartement op kleinschalig complex – Janwe

Luxe appartement op kleinschalig complex – Janwe 

Referentienummer: 1738

Huurprijs: ANG 1.550,- p.m. incl. internet    

Woning: Appartement op kleinschalig complex

Beschikbaar: Per direct

Aantal  slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 2

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Luxe appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers

 

Luxe appartement op kleinschalig complex – Janwe

Dit luxe appartement ligt in de centrale wijk Janwé op Curacao. Deze wijk ligt achter de grote kerk van Janwé die grenst aan de rotonde van de Caracasbaaiweg. Je bent vanaf hier in 5 minuten in Salina of op Mambo Beach! Via de Seru Loraweg ben je vlot in Sta. Rosa, bij de hypermangusa of op St. Barbara Plantation. Moet je in Jan Thiel zijn? Ook dat is slechts 5 minuten rijden! Kortom, de locatie is perfect! Ben je op zoek naar een lange termijn appartement met twee en twee badkamers? Dan is dit misschien iets voor jou! Dit appartement is gelegen in een zijstraat van de Seru Loraweg op een groot omheind terrein met elektrische gate. Het is een leuk kleinschalig complex met 6 appartementen in een rustige woonomgeving. 

Als u het appartement betreedt staat u direct in de ruime living met open keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast, gasfornuis met oven en afzuigkap. Aan de linkerkant van de keuken is een ruime ingebouwde kastenwand met onder andere plaats voor de wasmachine. Via een schuifdeur komt u op de overdekte porch. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, beide met inbouwkasten. De masterbedroom heeft een badkamer ensuite. De 2e slaapkamer maakt gebruikt van de badkamer op de gang. Ieder appartement heeft 2 parkeerplekken. 

De minimale huurtermijn is 1 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan. De borg bedraagt 1 maand huur. De appartementen zijn per direct beschikbaar.

Bent u op zoek naar een mooi appartement met voldoende privacy? Kom dan dit appartement bekijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1738 te vermelden.

Locatie appartement

Extra foto’s

Appartement bezichtigen!

 

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!