Nieuwbouw woning te huur met 2 appartementen Bakkeput Abou

Nieuwbouw woning te huur met 2 appartementen Bakkeput Abou

 

Referentienummer:         2028

Huurprijs:                          Nafl. 4500,-  p.m.  excl. gas, water, elektra 

Woning:                            Vrijstaande woning (ongemeubileerd)

Beschikbaar:                    per 1 december

Aantal slaapkamers:        3 (met airco)

Aantal badkamers:          2 (incl. toilet)

Appartementen:           2 met eigen keuken en ieder 1 grote slaapkamer

Stroom:                            zowel 110 als 220 V

Extra:                               Rustige buurt, 2 ruime appartementen, op de wind gelegen!

 

Oostkant Curacao

Deze nieuwbouw woning aan de oostkant van Curacao ligt in Brakkeput Abou. In deze wijk op Brakkeput Abou is het Adelisia Resort gelegen. Dit is een luxe woonwijk dat in de directe omgeving ligt van de Caracasbaai, Het Spaanse Water, Jan Thiel en Jan Sofat!  Zanzibar, Papagayo, Livingstone of Morena Resort liggen om de hoek. Voor de boodschappen kun je terecht bij de  van Der Tweel AH’ op Curacao. In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden. Wil je surfen of varen? Windsurfing Curacao op het Spaanse Water ligt evenals de jachthaven, dichtbij. 

Deze nieuwbouw woning huis is gelegen op een ruim perceel. Het terrein van deze woning is volledig ommuurd en wordt aan de voorzijde afgesloten middels twee hekken ( de linker ingang is voor de appartementen), dus iedereen heeft zijn eigen privacy.

Als u de woning binnenkomt staat u in een soort van galerij, via deze grote galerij kunt u naar de woonkamer, de eetkamer, keuken of een van drie slaapkamers. De ruime zitkamer wordt gescheiden middels mooie bogen van de eetkamer, deze wordt weer op dezelfde manier weer gescheiden van de keuken, alles is ruim en licht. De keuken wordt opgeleverd alle apparatuur ( oven, koelkast en kookplaat), deze keuken biedt voldoende opbergruimte maar u heeft ook nog een ruime berging waar u diverse spullen kunt plaatsen. Achter de woning heeft u een geweldige grote porch met heerlijk uitzicht over het Spaanse water en Jan Thiel.

Er zijn in totaal 3 slaapkamers, allen voorzien van airco en witte rolgordijnen. De masterbedroom heeft een eigen badkamer en een ruime walk in closet. Deze moderne badkamer heeft een douche, dubbele wastafel en een toilet, de andere 2 slaapkamers delen gezamenlijk de andere moderne badkamer. 

Beneden zijn er 2 zeer ruime appartementen/ gastenverblijven, deze hebben een moderne open keuken, ruime living en een mega grote slaapkamer met een moderne badkamer.

Deze woning aan oostkant Curacao huren? Houd dan rekening met de volgende aspecten; * de minimale huurperiode is een 1 jaar.  is exclusief gas, water, elektra, internet, tv, afvalstoffen.

Locatie woning

Extra foto’s

 

Woning bezichtigen!

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!