Nieuwbouwwoning met uitzicht te koop – Santa Maria

Nieuwbouwwoning met uitzicht te koop – Santa Maria

Referentienummer: 1964

Koopprijs: Nafl. 175.000,-  k.k.

Woning: 2 onder 1 kap

perceelopp: ca. 140  m2 (erfpachtsgrond)

Oppervlakte woning: 82 m2

Aanvaarding:  In overleg

Aantal  slaapkamers:  2

Aantal badkamers:  1.5

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Nieuwbouwwoning op kleinschalig complex met mooi uitzicht en veel wind 

Nieuwbouwwoning met uitzicht te koop – Santa Maria

Deze 2 onder 1 kap woning is gloednieuw, nobo nobo! Het is gelegen in de wijk Stenen Koraal, vlakbij Santa Maria. In de directe omgeving vind je winkelcentrum 77, vliegveld Hato, University of Curacao, het Vespucci College en bekende stranden zoals Kokomo Beach of het strand van het Hilton. Vanuit Stenen Koraal ben je in 10 minuten in het centrum van Willemstad.

Deze nieuwbouwwoning is de laatste woning die verkocht wordt op dit park met in totaal 16 woningen. Het park is omheind en heeft een automatische poort. Het is park is geschikt voor zowel alleenstaanden en gezinnen. Het park is hoog gelegen waardoor er veel wind is en er een top uitzicht is. De woning is een 2 onder 1 kap met 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een living met open keuken en een toilet met berging. Aan de achterzijde van de woning is er een trap naar de achtertuin en de wasruimte. De woning is netjes en degelijk gebouwd. Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers en 1 badkamer. Verder een gaaf terras met uitzicht over de hele omgeving, prachtig! 

Taxatierapport met marktwaarde van Nafl. 210.000,- k.k. aanwezig. 

Ziet u zich al helemaal wonen in deze prachtige woning? Kom de woning dan snel bekijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1964 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1964 te vermelden.

Woning bezichtigen!

 

 

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!