Penthouse aan het Spaanse Water te huur – Terasse a la Mer

Penthouse aan het Spaanse Water te huur – Terasse a la Mer

Referentienummer: 1729

Huurprijs: Nafl. 3750,- p.m. incl. JT security, tuin- en zwembadonderhoud

Woonoppervlakte: 175 m2

Woning:  Penthouse

Beschikbaar: Per direct

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 3

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: Prachtig appartement direct aan het Spaanse water.

 

Penthouse aan het Spaanse Water te huur – Terasse a la Mer

Terrasse A La Mer is een kleinschalig besloten resort en biedt plaats aan in totaal 11 appartementen. Het resort biedt fraai aangelegde tropische tuinen en een prachtig zwembad. Alle appartementen hebben een indrukwekkend uitzicht over het Spaanse Water. Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang.

Dit sfeervolle en royale penthouse biedt u met 175m2 leefruimte volop ruimte. De woonkamer is een royale en lichte ruimte die met schuifdeuren toegang geeft tot de overdekte woonporch. Vanaf zowel de woonkamer als de porch heeft u een spectaculair uitzicht over het Spaanse Water en richting de Tafelberg. Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u de luxe open keuken compleet met vaatwasser, combi oven/magnetron, Amerikaanse dubbeldeurs- koelkast en ontbijtbar. Op deze verdieping verdieping bevindt zich ook een volledige master suite met inloopkast en badkamer en de 2e slaapkamer met badkamer. 

Via de trap bereikt u de 2e verdieping met nog een slaapkamer en een badkamer en een half open vide welke als studiekamer kan worden gebruikt. De hoogte van de woonkamer geeft een heel ruimtelijk gevoel. Alle slaapkamers beschikken over airconditioning maar doordat de woning goed op de wind ligt zult u hier weinig gebruik van maken. Deze penthouse beschikt over een aparte was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

De minimale huurtermijn is 13 maanden. Huisdieren zijn niet toegestaan. 

Ziet u zich al helemaal wonen in deze prachtige penthouse die u zo kunt betrekken? Kom de woning dan snel bekijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1729 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1729 te vermelden.

Penthouse bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!