Penthouse met zeezicht te koop – Beau Rivage – Curaçao

Penthouse met zeezicht te koop – Beau Rivage – Curaçao

 

Referentienummer: 2007 Beau Rivage Curaçao

Koopprijs: €595.000,- k.k. 

Woning: Penthouse met 2 verdiepingen met zeezicht

Aanvaarding: In overleg

Aantal  slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 3,5 

Stroom: 220 V

Extra: Heerlijk penthouse, keurig onderhouden, zeezicht en zwembad!

 

Penthouse met zeezicht te koop – Beau Rivage – Curaçao

Uw droomhuis in de zon zou zo maar eens aan de Penstraat kunnen staan! Net voorbij Punda – Willemstad ligt Beau Rivage appartementen met een prive strand. Beau Rivage is een gesloten appartementencomplex  met 24-uurs bewaking (gated en bewaking). Op Beau Rivage is dit mooie penthouse te koop, dat je het liefst meteen wilt betrekken als je het gezien hebt! Voor de Caribische Zee, het strand en het zwembad hoef je alleen maar met de lift naar beneden!

Dit penthouse op Beau Rivage kan gekocht worden inclusief meubels! Via de lift kom je bij dit penthouse. Dit appartement kom je binnen via een hal, waar ook de trap is en het gastentoilet. Vanuit hier loop je door naar de open keuken met ruime living. De keuken is zeer compleet. Na de entree rechts, ligt de eerste slaapkamer. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Daarnaast is er een gastentoilet. Via de trap naar boven kom je bij de andere 2 slaapkamers. De badkamers en de keuken zijn voorzien van warm water. 

De woonkamer is echt een centraal punt in het appartement met een geweldig uitzicht over de Caribische zee, via de ruime schuifdeuren kom je bij het balkon, waar je heerlijk op de wind kunt zitten met natuurlijk het heerlijke uitzicht op het zwembad en het strand. Ieder appartement heeft zijn eigen parkeerplaats op het beveiligde terrein. Als bewoner kun je vrij gebruik maken van de tropische tuin en het ruime zwembad, dit geldt ook voor het privé strand.

Huisdieren zijn niet toegestaan op dit complex

Meer informatie over dit penthouse? Bel of app dan met +5999 5249199. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 2007 Beau Rivage. Vanuit Nederland bel je naar 085 027 0037.

Bij Livinggoed betaal je als koper nooit bemiddelingskosten!

Locatie woning

Extra foto’s

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!