Royale 4 slaapkamer woning in Sta. Catharina te huur

Royale 4 slaapkamer woning in Sta. Catharina te huur

 

Referentienummer: 2018

Huurprijs: NAf. 1700,- excl. (prijs zonder airco’s)

Woning: Vrijstaande woning (ongemeubileerd)

Beschikbaar: Per half november

Aantal  slaapkamers: 4

Aantal badkamers:  2 (incl. toilet)

Stroom: Zowel  110 als 220 V

Extra: Ruim huis, rustige buurt, gelegen aan cul-de-sac, alarmsysteem.

Royale 4 slaapkamer woning in Sta. Catharina te huur

Sta. Catharina is een wijk die veel rust en ruimte uitstraalt. Santa Catharina ligt aan de oostkant van Curacao. In deze buurt heb je vlakbij de Aloë Vera Farm, L’Aldea, Sint Jorisbaai en Arco Iris Supermarket. Dit huis is vanaf half oktober te huur. In de directe omgeving liggen wijken als Kwartje, Koraal Partier en Abrahamsz. Zowel de Santa Rosaweg als de Weg naar Santa Catharina zijn vlot bereikbaar vanaf de woning!

De woning heeft een lange oprit, waar binnenkort beton gestort wordt. Achterin de tuin staat een schuur waar ook je aansluiting voor de wasmachine is. Er is een dubbele royale porch aanwezig.

Vanaf de porch betreed je het huis, dit kan via de voordeur maar ook via de grote schuifpui. Hier stap je binnen in de ruime living. Vanaf hier loop je naar de achterporch, de keuken, of de gang met de 4 slaapkamers en de 2 badkamers. De slaapkamers hebben geen airco’s, maar deze kunnen tegen meerprijs geïnstalleerd worden. Ook kan je ze zelf ophangen natuurlijk. De achterporch kan dienen als een verlengstuk van je woonkamer door de grote schuifpui. De keuken is uitgerust met een gasfornuis en een koelkast. Er is voldoende opbergruimte. 

Dit woonhuis is half november beschikbaar voor een minimale huurperiode van 1 jaar! De borg bedraagt 1 maandhuur. Ben je geïnteresseerd in deze woning? Bel of app dan met +5999 5249199. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 2018 Sta. Catharina.

Locatie woning

Extra foto’s

 

Bij Livinggoed Real Estate betaal je als huurder nooit makelaarskosten!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!