Ruim 2 slaapkamer appartement te huur naast Heintje Kool

Ruim 2 slaapkamer appartement te huur naast Heintje Kool

 

Referentienummer: 1961

Huurprijs: Nafl. 850,- p.m. exclusief stroom/water

Type: Ongemeubileerd appartement

Beschikbaar: Per direct

Aantal  slaapkamers: 2

Aantal badkamers: 1

Stroom: zowel 110 als 220 V

Ruim 2 slaapkamer appartement te huur naast Heintje Kool

In het rustige Heintje kool centraal gelegen op Curacao ligt dit ruime 2 slaapkamer appartement. Dit appartement is gelegen in een flat. Heintje kool ligt zeer centraal op het eiland je bent binnen 10 minuten in Otrabanda en Punda ook Brievengat en Emmastad en Julianadorp zijn makkelijk bereikbaar. Binnen 2 minuten ben je op de ringweg.

Je komt via gezamenlijke ingang de flat binnen en het appartement is gelegen op de eerste verdieping. Bij binnenkomst tref je de keuken, daaraan grenzend ligt een slaapkamer en de ruime living. De living heeft een deur naar het balkon toe. Het balkon ligt heerlijk op de wind. Naast de living is nog een deur welke naar de masterbedroom gaat. De masterbedroom is ruim en is voorzien van een eigen badkamer inclusief toilet. De badkamers zijn ruim en modern. Aan de andere kant van de living grenst een kleine hal met daarnaast de andere badkamer.

Het terrein heeft voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s. De borg bedraagt 1 maandhuur. Huisdieren zijn toegestaan. Deze woning is zeer geschikt voor een jong gezin of een stel.

Zie jij jezelf al helemaal wonen in dit leuke appartement? Bel of app dan snel met +5999 5249199. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 1950 Heintje Kool.

Kenmerken van het appartement:

  • Gevestigd in een flatgebouw 121F
  • Centraal gelegen
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamer
  • Pagatinu

Locatie woning

Extra foto’s

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!