Split-level appartement aan het Spaanse Water – Terasse a la Mer

Split-level appartement aan het Spaanse Water – Terasse a la Mer

Referentienummer: 1728

Vraagprijs: Nafl. 525.000,- k.k. (incl. meubilair)

Woonoppervlakte: 175 m2

Woning:  Split-level appartement

Beschikbaar: Per direct

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2

Stroom: Zowel 110 als 220 V

Extra: Kleinschalig exclusief resort met 8000 m2 subtropische tuin, zwembad en privé strand

 

Split-level appartement aan het Spaanse Water – Terasse a la Mer

Terrasse A La Mer is een kleinschalig besloten resort en biedt plaats aan in totaal 11 appartementen. Het resort biedt fraai aangelegde tropische tuinen en een prachtig zwembad. Alle appartementen hebben een indrukwekkend uitzicht over het Spaanse Water. Om een rustige en prettige woonomgeving te garanderen wordt toeristische verhuur uitgesloten. Het resort is volledig ommuurd, voorzien van electronische toegang en er is beveiliging van zonsondergang tot zonsopgang.

Deze sfeervolle en royale appartementen bieden u met 175m2 leefruimte volop ruimte. De woonkamer is een royale en lichte ruimte die met schuifdeuren toegang geeft tot de overdekte porch. Deze biedt een prachtig uitzicht naar de Caracasbaai. Aan de achterzijde van de woonkamer vindt u de luxe open keuken compleet met vaatwasser, combi oven/magnetron en ontbijtbar. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een volledige master suite met inloopkast en badkamer.

Via de trap bereikt u de 2e verdieping met nog eens 2 slaapkamers, een badkamer en een half open vide naar de woonkamer beneden. De hoogte van de woonkamer geeft een heel ruimtelijk gevoel. Alle slaapkamers beschikken over airconditioning maar doordat de woning goed op de wind ligt zult u hier weinig gebruik van maken. Dit appartement beschikt over een aparte was annex opbergruimte. Er zijn ruim voldoende stopcontacten voor zowel 110 volt als 220 volt apparatuur. Alle van duurzaam en onderhoudsarme kunststof gemaakte ramen en deuren zijn in Duitsland gefabriceerd, de ramen hebben een handige draai-kiep functionaliteit. Bewoners krijgen per appartement de beschikking over een tweetal parkeerplaatsen.

Ziet u zich al helemaal wonen in deze prachtige woning die u zo kunt betrekken? Kom de woning dan snel bekijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1728 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1728 te vermelden.

Appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!