Te koop appartementen complex Dominiquito

Te koop appartementen complex Dominiquito

 

 

Referentienummer:  1540

Koopprijs:  Nafl. 1.400.000,-k.k.  +/- € 700.000,- k.k. *

kamers:  7 maal 2 slaapkamers  6 maal 1 slaapkamer app.

Aanvaarding:  in overleg

Stroom:  zowel 110 als 220 V

Extra:  Zeer centrale buurt! bezetting 95%

Totale opp:  +/- 1500 m2

 

 

Te koop appartementen complex

 

Altijd al klein vakantieresort, willen runnen!! dit is een unieke kans om uw droom waar te maken, het bedrijf is up & running waardoor de nieuwe eigenaar direct aan de slag kan, de gehele inventaris is bij de verkoop in begrepen. Er zijn geen personele verplichtingen.

Dit appartementen complex is door zijn ligging ook uitermate geschikt voor stage verhuur, mede door de geweldig centrale en vooral veilige plek. Het is op loopafstand van het strand Mari Pompoen en Mambo. Alle badkamers en de keukens zien er netjes uit de appartementen zijn goed onderhouden. Voldoende parkeergelegenheid en WiFi zijn ook beschikbaar.Het terrein is volledig afgeschermd en beveiligd. Het mooie gezamenlijke zwembad zorgt voor een snelle verhuur en goed rendement.

Het ligt op slechts een kilometer van het centrum van Willemstad, culturele en historische hoofdstad van Curaçao, supermarkten en bushaltes zijn in de directe omgeving van het pand. Beroemde stranden zoals Mambo Beach en Sea aquarium strand zijn lopend makkelijk te bereiken.

Dit complex heeft 7 nette twee kamer appartementen en 6 een kamer appartementen , de bezetting en het rendement zijn uitstekend.

Let op!!! huurkoop is niet bespreekbaar.

 

Extra foto’s

Interesse in dit appartementen complex? Vul dan het contactformulier vergeet niet het Refnr.1540 in te vullen of  bel+5999 520 9195

 

* dit object wordt verkocht in Nafl. het bedrag in € kan fluctueren.

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!