Te koop vrijstaande woning Montaña Curaçao

Te koop vrijstaande woning Montana – Curaçao

 

 

Referentienummer:                   1815

Vraagprijs:                                  Nafl. 249.000,- K.K. 

Woonoppervlakte:                      +/- 145 m2

Perceel:                                     530 m2 eigendomsgrond 

Type:                                          Vrijstaande woning

Aanvaarding:                              in overleg

Aantal  slaapkamers:                 3

Aantal badkamers:                     2 (incl toilet)

Stroom:                                       zowel 110 als 220 V

 

Te koop vrijstaande woning Montaña – Leef Lang

 

In Montaña, om precies te zijn de wijk Leef Lang, ligt deze ruime vrijstaande 3 slaapkamer woning. Het is een veilige en rustige buurt, en ligt zeer centraal op het eiland, binnen 10 minuten rijden bent u op Jan Thiel, alle faciliteiten zijn in de directe omgeving. De woning ligt heerlijk op de wind en aan de voorzijde is een ruime porch. Ook is er de mogelijkheid om lekker aan de achterzijde van de woning te zitten.

U komt binnen via de porch, middels de schuifdeuren komt u in de ruime woonkamer binnen, deze heeft verschillende niveau’s wat een leuke sfeer oplevert. De woning heeft een open keuken, deze zal naar eigen smaak nog geplaatst moeten worden. De porch en de tuin aan de achterzijde van de woning zijn via de tweede schuifdeur te bereiken. Naast de keuken is nog een ruime berging / werkruimte deze is via de living te bereiken of via de achter porch.

De woning heeft 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer in gebruik is als appartement. Dit appartement heeft een eigen badkamer en een keukentje, en is nu alleen via de buiten kant te bereiken, dit gedeelte kan ook makkelijk bij de gehele woning worden betrokken. De ander twee ruime slaapkamers delen de badkamer deze is netjes en voorzien van een douche, toilet en wastafel.

De woning staat op 530 m2 eigendomsgrond. De tuin is volledig omheind, en er is voldoende plek om uw auto’s op eigen terrein te parkeren. Het geheel verdient nog wel wat aandacht!!

Ziet u zich al helemaal wonen in deze vrijstaande woning? Kom de woning dan snel bekijken! Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209195! Vergeet niet het referentienummer 1815 te vermelden.

 

Extra foto’s

 

Een afspraak maken met Livinggoed? Klik hier

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!