Turn key woningen op gated resort – Santa Rosa

Turn key woningen op gated resort – Santa Rosa

Referentienummer: 1905

koopprijs:  Nafl. 345.000,- k.k. 

Woning: Vrijstaande woning

perceel: 400 m2 eigendomsgrond

Woonhuis: 120 m2

Aanvaarding: in overleg

Beschikbaar: Per direct

Aantal slaapkamers: 3

Aantal badkamers: 2.5

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Luxe nieuwbouw woning in gated resort op centrale locatie

Turn key woningen op gated resort – Santa Rosa

In dit nieuwe resort is de eerst woning helemaal klaar en dus kunnen wij deze eindelijk aanbieden! Het gated resort ligt aan de Santa Rosaweg ter hoogte van de KFC. Dichtbij vind je verschillende winkels en ook supermarkten als de Hypermarket Mangusa en Centrum Supermarkt op Mahaai. Met de auto ben je in korte tijd op St. Barbara Plantation of in Jan Thiel. Maar ook in Mambo, Saliña, Punda, Zuikertuin, Zeelandia, Promenade, Brievengat, Suffisant of op de Caracasbaaiweg. In totaal worden er 9 woningen gebouwd welke allemaal modern zijn, gebouwd met goede materialen, op een ruime kavel gelegen en ze wachten op u als 1ste bewoner! 

Van buiten hebben de woningen een moderne en strakke uitstraling. Er is op het terrein plaats voor meerdere auto’s, de tuin is groen en heeft een dripsysteem welke aangesloten is op de deepwell. Verder vallen de goede Duitse kwaliteit ramen, deuren en schuifpuien op, te weten in de living, keuken en alle slaapkamers. Dit zorgt ervoor dat het een lichte en frisse woning is! 

De living geeft toegang tot de porche en de tuin. Daarnaast is er een gastentoilet. De open keuken is via de living te bereiken en is prachtig. Het heeft een eiland, alle apparatuur zoals een vaatwasser, Amerikaanse koelkast, oven en fornuis. De lichte kleurstelling, het blad en de apparatuur geven de keuken een luxe uitstraling! Via de hal zijn de 3 royale slaapkamers te bereiken. De masterbedroom heeft een luxe badkamer ensuite welke is uitgerust in donkere kleuren, met een dubbele wastafel, toilet en luxe douche. De overige 2 slaapkamers delen de 2e badkamer welke dezelfde luxe uitstraling en meubels heeft. Verder heeft de woning een alarmsysteem, kwalitatief goede kozijnen, een seperaat washok en nog veel meer! 

Kortom, prachtige turn key woningen op gated resort welke u direct kunt betrekken! Naast de modelwoning is het ook mogelijk om zelf uw kavel uit te kiezen en de woning geheel naar uw wens te laten maken. Vraag naar de mogelijkheden! 

Wilt u deze woning komen bekijken? Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1905 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

 Deze woning bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!