Twee slaapkamer appartement te huur Dominguito

Twee slaapkamer appartement te huur Dominguito

 

Referentienummer:  1859

Huurprijs: Nafl. 1100, – excl. gas, water, elektra Inclusief internet

Woning:  Twee slaapkamer appartement (gemeubileerd)

Beschikbaar: Per 1 december

Aantal  slaapkamers:  2 

Aantal badkamers:  1 (incl. toilet)

Stroom:   110 volt

Extra: net appartement, zeer centraal gelegen!

 

Centraal wonen Curacao

Dominguito ligt aan de Oostkant van Curacao. Het ligt zeer centraal op het eiland.In de directe omgeving ligt de Caracasbaaiweg en je bent snel in Punda of Otrobanda (slechts 10 minuten rijden van Willemstad). Populaire stranden zoals Mambo Beach, Wet en Wild, Cabana Beach of Zanzibar liggen om de hoek. Wanneer je in Dominguito woont, woon je eigenlijk overal dichtbij. Zeker als je graag uitgaat. Co-schappen doen op Curacao? Ook dan zit je hier op de goede locatie op Curacao! Binnen een kwartier sta je zeker op de stoep van het Sehos! Zoek je woonruimte met een huisgenoot? Dan moet je zeker deze foto’s bekijken!

Dit twee slaapkamer appartement te huur Curacao staat op een terrein waar nog 3 andere appartementen staan. Dit appartement ligt op de hoek. De keuken die is uitgerust met een koel-vriescombinatie, een 4-pits gasfornuis. Er is een gezellig zitje in de living. Er is airco in de slaapkamers. De badkamer uit een douche, wastafel en een toilet. Elektra wordt middels een prepaidsysteem, Pagatinu, geregeld. Er is een middelgrote gasfles aanwezig (keukenkastje). De huurders betalen zelf water.

Huisdieren zijn eventueel in overleg toegestaan. Er is voldoende parkeergelegenheid voor twee auto’s.  Aan de zijkant van het appartement ligt een terras.

Dit twee slaapkamer appartement te huur Curacao is per direct beschikbaar en is heel geschikt voor 2 mensen die een woning willen delen! Het terrein is volledig omheind en wordt afgesloten middels een elektrisch hek. De borg is 1 maand huur.

Wil je deze woning bezichtigen? Bel dan snel met 5209195 of maak een afspraak! Vergeet niet referentienummer 1859 te vermelden.

Locatie appartement

 Extra foto’s

 

Appartement bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!