Twee slaapkamer appartement te huur Dominguito

Twee slaapkamer appartement te huur Dominguito

 

Referentienummer:  1597

Huurprijs: Nafl. 1100,-. excl. gas, water, elektra Inclusief internet

Woning:  Twee slaapkamer appartement (volledig gemeubileerd)

Beschikbaar:  Per 1 januari

Aantal  slaapkamers:  2 met extra studie kamer/ kleine kamer

Aantal badkamers:  1 (incl. toilet)

Stroom:   110 volt

Extra: Zeer net appartement, zeer centraal gelegen!

 

Centraal wonen Curacao

Dominguito ligt aan de Oostkant van Curacao. Het ligt zeer centraal op het eiland. In een handomdraai ben je in Punda of Otrobanda (slechts 10 minuten rijden van Willemstad) of op Curacao Sea Aquarium. Populaire stranden zoals Mambo Beach, Wet en Wild, Cabana Beach of Zanzibar liggen om de hoek.

Wanneer je in Dominguito woont, woon je eigenlijk overal dichtbij. Zeker als je graag uitgaat. Co-schappen doen op Curacao? Ook dan zit je hier op de goede locatie op Curacao! Binnen een kwartier sta je zeker op de stoep van het Sehos! Zoek je woonruimte met een huisgenoot? Dan moet je zeker deze foto’s bekijken!

Dit twee slaapkamer appartement te huur Curacao staat op een terrein waar nog 3 andere appartementen staan. Het appartement dat nu beschikbaar is, is een zelfde appartement als op de foto’s alleen het meubilair en de inrichting kan verschillen. Dit appartement ligt op de hoek. Binnenin de woning wordt je verrast door de verzorging van dit appartement! Het is zeer netjes en goed onderhouden. Er is een keuken die is uitgerust met een koel-vriescombinatie, een 4-pits gasfornuis en een oven. Zoals gezegd is dit appartement volledig gemeubileerd, dus van bestek, tot handdoeken en van glazen tot bedlinnen… het is er! Er is een gezellig zitje in de living. Er is kabel tv (Ned1, Ned2 en Ned3) en er is internet . Er zijn twee slaapkamers die beide een garderobekast hebben. Er is airco in de slaapkamers. De badkamer is netjes en bestaat uit een douche, wastafel en een toilet. Elektra wordt middels een prepaidsysteem, Pagatinu, geregeld. Er is een middelgrote gasfles aanwezig (keukenkastje). De huurders betalen zelf water en stroom.

Huisdieren zijn eventueel in overleg toegestaan. Er is voldoende parkeergelegenheid voor twee auto’s. Aan de zijkant van het appartement ligt een terras.

Dit twee slaapkamer appartement te huur Curacao is per direct beschikbaar en is heel geschikt voor 2 mensen die en woning willen delen! Het terrein is volledig omheind en wordt afgesloten middels een elektrisch hek. De borg is 1 maand huur.

 Extra foto’s

Dit appartement in Dominguito bezichtigen? Bel Livinggoed

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!