Unieke kantoorruimte te huur – Punda

Unieke kantoorruimte te huur – Punda

Referentienummer: 1997

Huurprijs: Nafl. 30,- per m2 

Type ruimte: Kantoorruimte (vanaf 400 m2 tot 1200 m2)

Beschikbaar: per direct

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: A-locatie, tegenover pontjesbrug, veel exposure

 

Unieke kantoorruimte te huur – Punda

Deze kantoorruimte is gelegen in het mooie Punda, centrum van Curacao en centrum van alle belangrijke bedrijven en overheidsdepartementen. Het gebouw staat bekend als het KNSM gebouw.  Het is het voormalige hoofdkantoor van de Koninklijke Nederlandsche Stoomboot Maatschappij (KNSM). Met zijn vierkante toren en bakstenen gevels is het een opvallend voorbeeld van modernistische architectuur op het eiland. Het werd in 1939 gebouwd naar een ontwerp van het bouwbureau van KNSM Amsterdam. De toren was aanvankelijk bedoeld als liftkoker, maar zover is het nooit gekomen. In de Tweede Wereldoorlog vormde de toren een uitkijkpost. Later is aan de andere hoek van de voorgevel een losstaande liftconstructie gebouwd.

Dit gebouw bestaat uit 3 verdiepingen waarbij elke verdieping ca. 400 m2 groot is. Door de locatie direct tegenover de pondjesbrug krijgen de huurders veel exposure van zowel lokale bewoners als toeristen. De 1e en 2e verdieping zijn al zo ingedeeld dat ze geschikt zijn als kantoor. Echter, aanpassingen zijn mogelijk en bespreekbaar. De 3e verdieping is één grote ruimte welke helemaal naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. Verder is er op het dak de mogelijkheid voor een dakterras. Alle verdiepingen beschikken over databekabeling, centrale airconditioning, elke verdieping apart toegankelijk via de lift met toegangspassen en hebben mooi uitzicht.  

  • Vanaf 400 m2 tot 1200 m2 (eventueel met dakterras)
  • Airconditioning
  • Databekabeling
  • Lift (toegang per verdieping d.m.v. toegangspas)
  • Nafl. 30 per m2 (mogelijkheden bespreekbaar)

De mogelijkheden, huurtermijn en overige voorwaarden zijn bespreekbaar. Voor meer informatie en/of vragen neem contact op met +5999 5209196 of roy@livinggoed.com.

Wilt u meer informatie of het pand bezichtigen neem dan direct contact op of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1997 te vermelden.

Locatie

Extra foto’s

Bedrijfspand bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!