Villa met appartement Villapark Zuurzak te koop Curaçao

Prachtige villa met appartement Villapark Zuurzak te koop Curaçao

 

Referentienummer: 1983 Villapark Zuurzak Curaçao

Vraagprijs: $785.000,- k.k. Villapark Zuurzak Curaçao

Woning: Villa met appartement op beveiligd villapark in Curaçao op 

Grootte: kavel 1146m², waarvan 550m² bebouwd

Aanvaarding: In overleg

Aantal  slaapkamers: 4 + 1

Aantal badkamers: 2,5 + 1

Extra: Garage, 24 zonnepanelen, zwembad, prieel, schuur

Prachtige villa met appartement Villapark Zuurzak te koop Curaçao

Villapark Zuurzak is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een gevestigde buurt met royale luxe villa’s. Het is een heerlijk rustige buurt. Door de 24-uurs bewaking is het een zeer veilige locatie om te wonen, in welke levensfase u zich dan ook bevindt. Kinderen kunnen heerlijk op straat spelen, door de diverse verkeersdrempels wordt er niet hard gereden. En deze woning ligt zelfs in een cul de sac.
Villapark Zuurzak is ook populair door zijn centrale ligging, alle voorzieningen bevinden zich op slechts enkele minuten rijden. Zuurzak ligt in het gebied Sorsaka dat begrensd wordt door Bottelier aan de ene zijde en Jan Thiel aan de andere zijde. Vanaf de straatzijde  van deze woning zijn de zoutpannen te zien. Achter de woning is een beschermd natuurgebied.

Deze villa in Villapark Zuurzak ligt in de M-sectie, grenzend aan de zoutpannen waar vaak flamingo’s te vinden zijn. De woning stapt u binnen in de royale woonkamer, of u rijdt gewoon de garage in die plaats biedt voor 2 auto’s. Vanaf de garage bereikt u de zolder en natuurlijk de woonkamer. Als u binnenstapt ziet u meteen de prachtige hoge plafonds. Alles in de woning is ruim en uitstekend afgewerkt. Er is ook een gastentoilet aanwezig met urinoir. De keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, wijnkoeler, Amerikaanse koelkast, magnetron, oven en inductiekookplaat met wokbrander.

Vanuit de woonkamer loopt u naar het orkaanbestendige deel van de villa. Hier bevinden zich de 4 slaapkamers en de 2 badkamers. De masterbedroom beschikt over een eigen grote badkamer en een ruime walk-in closet. De overige slaapkamers delen samen een badkamer.

De villa heeft aan de achterzijde een zeer ruime porch met zicht op het zwembad. De tuin is betegeld en dus onderhoudsvriendelijk. Achterin de tuin vindt u een ruim prieel.

Naast dit geweldige gedeelte beschikt de woning ook een appartement op de benedenverdieping. Hiervoor rijdt u met uw auto over de lange oprijlaan naar beneden. Hier kunt u naar de schuur en het appartement. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer. Ook hier is de afwerking uitstekend.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige villa op Villapark Zuurzak? Of wilt u meer foto’s zien? Dan kunt u contact opnemen met ons via +5999 5249199 of vanuit Nederland via 085 027 0037. Je kan ook mailen naar robin@livinggoed.com of gebruik maken van ons contactformulier. Vermeld hierbij referentienummer 1983.

Extra foto’s

 

Locatie villa

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!