Prachtige villa met zwembad te koop – Cas Abao

Prachtige villa met zwembad te koop – Cas Abao

Referentienummer: 1612

koopprijs:  Nafl. 664.000,- k.k.

Woning: Vrijstaande villa

perceel: 900 m2 eigendomsgrond

Woonhuis: 200 m2

Aanvaarding: in overleg

Beschikbaar: Per direct

Aantal slaapkamers: 4

Aantal badkamers: 3

Stroom: zowel 110 als 220 V

Extra: Prachtige villa gelegen bij één van de mooiste stranden ter wereld met een geweldig zwembad!

 

Prachtige villa met zwembad te koop – Cas Abao

Een prachtige Villa van 200m2 op Curaçao te Cas Abao te koop, vlak bij één van de mooiste stranden ter wereld. De villa is gelegen op het hoogste punt van de berg Cas Abao. De Villa is onder architectuur van Studio Acht gebouwd, met prachtig uitzicht over de Caribische zee. De villa is hooggelegen en daardoor staat er altijd een koele wind. Dus geen tot weinig airco kosten. De woning staat op 900m2 eigendomsgrond, is volledig ommuurd, heeft een automatische poort met een design ijzeren hek. Er is een prachtig aangelegde tuin met veel planten zoals diverse palmen en palmbomen, meloenplanten, cactussen en grote bloeiende bougainvilles. Daarnaast is er een prachtig zwembad met uitzicht op zee! De tuin krijgt water uit het dripping system die aangesloten is op de inpandige watertank. De watertank krijgt zijn water van de regen welke genoeg is om de planten het hele jaar door water te geven.

De begane grond heeft twee openslaande glazen deuren aan de voorzijde. Een deur komt uit op een logeerkamer en de ander op een kantoorkamer met airco. In het midden is een televisiekamer, de inpandige watertank, badkamer met wc en trap naar eerste verdieping. Tevens is er een bijkeuken en was/opberghok.

De eerste verdieping komt uit in de open keuken die overloopt in de woonkamer. De grote schuifpui kan helemaal open zodat de woonkamer uitgebreid wordt met het balkon. Via het balkon komt u bij het zwembad (9×4 meter) inclusief een jacuzzi en bar! Vanaf hier is er een fenomenaal uitzicht over de zee en bergen. Er zijn twee ruime slaapkamers met elk een badkamer met toilet en douche. De kamers zijn voorzien van een schuifpui die uitkomt op het balkon. 

Deze woning is te koop en te huur. Ook huurkoop is bespreekbaar waarbij eigen middelen wel noodzakelijk zijn. 

Kortom, een heerlijke villa met prachtig uitzicht, zwembad met jacuzzi en dat op een plek waar u echt tot rust kan komen. De villa heeft 4 slaapkamers, 2 badkamers en 2 keukens. Wilt u deze woning komen bekijken? Maak direct een afspraak of bel met +5999 5209196! Vergeet niet het refnr. 1612 te vermelden.

Locatie woning

Extra foto’s

 Deze woning bezichtigen!

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!