Volledig gerenoveerde Villa te huur Jan Thiel

Volledig gerenoveerde Villa te huur Jan Thiel

 

Referentienummer:         1430

Huurprijs:                         Nafl. 2750,-  p.m. exclusief gas, water, elektra, internet, tv en                                                       afvalstoffen en tuinonderhoud

Woning:                            Vrijstaande woning (ongemeubileerd)

Beschikbaar:                    per direct

Aantal slaapkamers:        3 (waarvan 3 met split unit airco)

Aantal badkamers:          2 (incl. toilet)

Stroom:                            zowel 110 als 220 V

Extra:                              Volledig gerenoveerd, Rustige buurt, Heerlijk op de wind gelegen!

 

Volledig gerenoveerde Villa te huur Jan Thiel

Deze Villa aan de oostkant van Curacao ligt in Brakkeput Abou.Dit is een luxe woonwijk dat in de directe omgeving ligt van de Caracasbaai, Het Spaanse Water, Jan Thiel en Jan Sofat! Als je hier thuiskomt…. dan kun je heerlijk genieten van de rust en de omgeving! Zanzibar, Papagayo, Livingstone of Morena Resort liggen om de hoek. Voor de boodschappen kun je terecht bij de ‘nieuwe AH’ op Curacao. In de buurt zijn verschillende stranden, restaurants en winkeltjes te vinden. Wil je surfen of varen? Windsurfing Curacao op het Spaanse Water ligt evenals de jachthaven, dichtbij. Kortom, wil je op een aantrekkelijk plek op Curacao wonen? Dit huis aan oostkant Curacao huren? Bekijk dit huis!

Dit huis is gelegen op een perceel van circa 1500 m2, waarvan er 220 m2 bebouwd is met de woning + porch. Een porch is inpandig de andere naast de woning. Het terrein van deze woning is volledig ommuurd en wordt aan de voorzijde afgesloten middels een elektrisch hek. In de ruime tuin zijn twee riante terrassen aangelegd van respectievelijk 75 m2 en 16 m2. Je kan heerlijk in de schaduw zitten in je tropische tuin!

De woning is net volledig gerenoveerd en voldoet zeker weer aan de eisen van deze tijd. De ruime living heeft een hoog schuin dak met een geweldige lichtinval, de half open keuken is zeer ruim en licht, verder is er voldoende opbergruimte en een ruime berging aanwezig wat ook als was gedeelte gebruikt kan worden. Er zijn gasflessen aanwezig voor kookgas.

Er zijn in totaal 3 slaapkamers, allen zijn voorzien van airco. De masterbedroom heeft een eigen badkamer. Deze badkamer heeft een douche, een wastafel en een toilet.

Dit huis aan oostkant Curacao huren? Houd dan rekening met de volgende aspecten; * de minimale huurperiode is een jaar,de huurprijs Nafl. 2750,- excl p/m), * de borg bedraagt 1 maand huur, *

Huisdieren zijn toegestaan.

Locatie woning

Extra foto’s

 

Interesse in deze villa!! vul het contactformulier in met ref.nr. 1430 in of bel 520 9195

 

Iedere 2 weken de nieuwsbrief ontvangen?

Actuele aanbod? Volg ons!